Naslovna VESTI PSI OZI JE STALNO BIO TUŽAN I NESREĆAN: A onda su se pojavile...

OZI JE STALNO BIO TUŽAN I NESREĆAN: A onda su se pojavile ove pufnice… (FOTO/VIDEO)

0

Ovo je Ozi. Njegov život nije bio nimalo lak, sve do trenutka kad se porodica proširila. Pas je usvojen je pre 3 godine, ali je često bio tužan. Razlog je mačor Norm, koji nikako nije mogao da prihvati Ozija, koliko god se Ozi trudio.

Njih dvoje nisu mogli da nađu zajednički jezik, iako se cela porodica trudila oko oboje, međutim, pomaka nije bilo. Kao da je postojala neka nevidljiva sila koja nije dozvoljavala ni jednom a ni drugom da se opuste.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

Međutim, sve se promenilo kada je porodica usvojila mačku lutalicu po imenu Vini. Mnogi bi rekli da je Vini stigla u pravom trenutku, jer Ozi je postajao sve dalji, tužniji, utučeniji… Vini i Ozi su istog trenutka postali najbolji prijatelji. Dva meseca kasnije, Vini je postala majka. Od tog trenutka, Ozi se prema mačićima ponaša kao pravi otac.

 

Ozi o njima brine kao da su njegova deca i uvek je tu kada malene pufne zamjauču. Vini je presrećna i zahvalna, pa stalno mazi Ozija u znak zahvalnosti. Ona zna da na Ozija može uvek da se osloni i da su njene bebe i sada ali i zauvek zaštićene, jer njih čuva upravo ovaj divni pitbul!

On je jedno mekano i predobro srce, koje je samo vapilo za drugarom koji će ga razumeti. U Vini je pronašao sve što mu je trebalo!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV JAČA OD SVEGA! Jakša je nakon strašne nesreće pronašao SAVRŠENI DOM! (FOTO)
Sledeći tekstKONAČNO – POLJSKA ZABRANJUJE UZGOJ KRZNA! 6 miliona životinja biće POŠTEĐENO! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime