Naslovna VESTI PSI LJUBICA, ZVEZDA INSTAGRAMA: Glumica Jelisaveta je pre dve godine UDOMILA Ljubicu, u...

LJUBICA, ZVEZDA INSTAGRAMA: Glumica Jelisaveta je pre dve godine UDOMILA Ljubicu, u koju je ceo svet zaljubljen!

0
Jelisaveta petface4

Ukoliko imate Instagram i volite životinje, onda sasvim sigurno kao i mi uživate u avanturama Ljubice, psa kog je naša poznata glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić udomila pre dve godine. Preslatka Ljubica je u Jelisavetin dom došla 2016. godine, a od tada nas oduševljava svojim avanturama – kako u srbiji tako i u Americi u koju se zajedno sa svojom vlasnicom Jelisavetom preselila!

Jelisaveta petface5

30. marta, Jelisaveta je na svom Instagram profilu, objavila još jednu sliku sa svojom drugaricom Ljubimcom, kako bi joj se zahvalila što je već dve godine uveseljava!

GOCA TRŽAN obožava mačke, a ova fotografija sa njenog Instagrama je dokaz za to!

– Na današnji dan, pre dve godine, udomila sam ovo predrago biće sa ulice. Udomite psa ili macu i ulepšajte njihov i svoj život, napisala je Jelisaveta!

Inače, sjajna glumica i supruga našeg košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta, veliki je borac za prava životinja, a ujedno i pobornik udomljavanja pasa! Ona je pre dve godine učestvovala na “Adidas trci” kako bi promovisala upravo udomljavanje!

BRAVO: Jelisaveta Orašanin UDOMILA psa Ljubicu, a 14. maja trči za napuštene životinje!

Trčaću 14. maja kako bih promovisala usvajanje kučića koji gladni lutaju gradom. Pomozimo im da nađu dom, učinimo ih srećnim i osećajmo se zadovoljno jer smo uradili veliku stvar. Time ćemo pomoći i ljudima, a ne samo životinjama. Želim da pomognem azilu za pse „ALEX“ iz Subotice koji je osnovan 2003. godine kao prvi „No-kill“ azil u Srbiji, rekla je glumica tada.

Jelisaveta petface5

Ljubica je svojim nestašlucima i slatkoćom postala prava zvezda Instagrama, koj uskoro može da pomuti slavu i svoje vlasnice 😉

Jelisaveta petface5

Uživajte u narednim kadrovima, koje smo izdvojili sa glumičinog Instagrama! Ljubice, želimo ti da i narednih godina uživaš kao i prethodne dve, a vi – jasno je – UDOMITE LJUBIMCА!

Jelisaveta petface5Jelisaveta petface

Foto: Instagram

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKRAJ PATNJE: 533 psa spašena iz kontroverznog trkališta za pse!
Sledeći tekstGRČKA GORI: Prve fotografije pasa iz požarom zahvaćene Atine!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime