Naslovna VESTI PSI GRČKA GORI: Prve fotografije pasa iz požarom zahvaćene Atine!

GRČKA GORI: Prve fotografije pasa iz požarom zahvaćene Atine!

0
Grčka petface

GRČKA danas u žiži svih svetskih medija, nažalost tragičnim povodom. Najmanje 54 osobe su izgubile život, a više od 170 je povređeno u požarima koji su izbili blizu Atine, saopštili su danas zvaničnici. Ovakvu tragediju, GRČKA ne pamti! 156 odraslih i 16-oro dece odvedeno je u bolnicu na lečenje od opekotina i zbog udisanja dima, dok je 11 odraslih osoba je u teškom stanju.

Ono što je za sada poznato je da je oko 15 požara izbilo na tri fronta, istočno i zapadno od Atine. Najgore su prošli stanovnici odmarališta Mati, gde je većina žrtava poginula u svojim kućama ili automobilima dok su pokušavali da pobegnu.

GRČKA petface

Grčki mediji kažu da je reč o vatrenoj stihiji biblijskih razmera, gori šuma, veliki broj kuća je nestao, a spasilačke ekipe na svakom koraku pronalaze ugljenisana tela.

PSI HEROJI: 10 pasa koji su zadužili ljude!

Pomoć stiže sa svh strana i od svih država sveta, između ostalog i iz Italije, Nemačke, Francuske, Španije i Poljske, koji su avionima punim vode na nebu iznad Atine.

Grčka petface

Dok smo istraživali ovu tragediju, nažalost pronašli smo i pretužne fotografije životinja, koje beže pred vatrenom stihijom. Neke su ostale same, neke su u rukama vlasnika,… Bilo kako bilo ne možemo da se oporavimo do ovog šoka. Naša podrška i nada da će se što više života spasiti. Kako ljudskih, tako i životinjskih.

GRČKA petfaceGRČKA petface GRČKA petface GRČKA petface GRČKA petface GRČKA petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBICA, ZVEZDA INSTAGRAMA: Glumica Jelisaveta je pre dve godine UDOMILA Ljubicu, u koju je ceo svet zaljubljen!
Sledeći tekstBAČKA PALANKA: Pas čeka na mestu gde je ostavljen i nepomera se danima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime