Naslovna VESTI PSI JUČE NA LANCU, DANAS U BOKSU: Žuletova priča se nastavlja… (VIDEO)

JUČE NA LANCU, DANAS U BOKSU: Žuletova priča se nastavlja… (VIDEO)

0
juce na lancu

Žule je mešanac o kojem smo juče pisali a koji je imao tu “sreću” da bude udomljen. Kažemo “sreću” jer ona nije dugo potrajala. Kako je došao u novi dom, tako je završio na lancu i to u kući ljudi koji su ga uzeli za kućnog ljubimca. Dani su mu tako prolazili dok Danijela Ćendo Miljanov, koja je i brinula o njemu do usvajanja, nije saznala u kakvim uslovima živi.

Za samo nekoliko dana uspela je da ubedi “vlasnike” da joj vrate Žuleta. – Danas sam ga skinula sa lanca i odvela u pansion. Niko se niije pozdravio sa njim, niko nije rekao da mu je žao što ide i što nije mogao bolje da brine o njemu. Dvorište su unapred popunili drugim psom. Rasnim. Dobermanom, kaže za Petface Danijela.

juce na lancu

UDOMLJEN PA STAVLJEN NA LANAC?! Žule nije zamišljao svoj život ovako!

Ali ni Žule se nije okrenuo za njima. Jurio u svoju dugo sanjanu šetnju. I bio je srećan sve dok ga Danijela nije dovela u pansion. Tamo je morao da bude stavljen u boks, jer nije još uvek sociijalizovan sa drugim psima. Ipak, tu Žuletove muke ne prestaaju. Naime, kada je Danijela otišla iz pansiona, Žule je dugo lajao za njom, a lavež se nastavio i tokom noći. Kada je sutradan došla da ga poseti, dobila je obaveštenje iz pansiona da ukoliko Žule nastavi da laje, neće moći da ostane u pansionu!!! A ovaj psić laje samo zato što ne voli da bude zatvoren.

PSEĆA MOTORISTIČKA BANDA – Pogledajte ovaj neverovatni VIDEO!

Iz tog razloga, Danijela hitno traži dom za Žuleta. Nekoga ko će ga voleti i imati strpljenja u njegovoj socijalizaciji. To je i uslov za udomljenje, kao i da više nikada ne bude vezan. Dok ne pronađe prave vlasnike za Žuleta, molimo vas za pomoć oko pansiona koji Danijela treba da plati. Podaci za uplatu nalaze se na njenom Facebook profilu. Držimo ti fige, Žule! Zaslužio si divan dom!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net; Foto: Danijela Ćando Miljanov.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRVA LJUBAV SE NE ZABORAVLJA – Potresna reakcija psa koji je vraćen vlasniku
Sledeći tekstANI SE NIJE PREDALA – Pas koji je ostavljen da umre (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime