Naslovna VESTI PSI ANI SE NIJE PREDALA – Pas koji je ostavljen da umre (Video)

ANI SE NIJE PREDALA – Pas koji je ostavljen da umre (Video)

0
Ani se nije predala

Ani je ženkica koja je bila teško zlostavljana i posle porođaja u kojem je izgubila svih 10 štenaca ostavljena da umre. U klinici u koju je prebačena mislili su da neće preživeti noć.

Bilo je mnogo ozbiljnije nego što smo pomislili u prvi mah. Rane su bile strašne!“ izjavila je Megan Bos veterinarka koja je primila Ani. Njena traumačična trudnoža je dovela do masivnog krvarenja u njenim reproduktivnim organima. Ovakva stanja su izuzetno retka i veterinari nisu znali kako da joj pomognu.

Ani je ženkica

KAKO I ŠTA UČINITI: Briga o ljubimcu nakon hirurške intervencije!

JUČE NA LANCU, DANAS U BOKSU: Žuletova priča se nastavlja…

Međutim, Ani je pokazala da je veliki borac. Uprkos teškim povredama i opštem stanju počela je da se oporavlja. Na njeno lečenje i oporavak je do sada potrošeno preko 16.000 dolara. Tokom prikupljanja novca mnogi su postavljali pitanje: Znate li koliko pasa može da se spase za 16.000 dolara? – aludirajući na to da nema smisla potrošiti toliki iznos na jednog psa. Njena nova vlasnica Krisi Mosbarger sa suzama u očima kaže: „Da, u pravu su, ali Ani je neverovatan pas. Izgubiti je bi bilo strašno! Na kraju, ona zaslužuje da oseti bar malo ljubavi i brige.“

Ani je ženkica

BRUTALNO PRETUČEN PAS: Zoran u bolovima i sa teškim ranama spašen u poslednji čas!

Ani se uprkos malim šansama i lošim prognozama nekim čudom oporavila. Nije se predala. Nije odustala. Osetila je ljubav i brigu ljudi koji su je lečili i negovali i našla je snagu da preživi. Danas pokazuje hiljadama čitalaca kako psi umeju da vole ukoliko dobiju samo malo pažnje i ljubavi. Njena bivša vlasnica koja je izbacila Ani i koja se nije o njoj brinula, uhapšena je pod optužbom za okrutnost prema životinjama. Možda će pravda najzad biti zadovoljena.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJUČE NA LANCU, DANAS U BOKSU: Žuletova priča se nastavlja… (VIDEO)
Sledeći tekstDECA O KOJIMA SANJA SVAKI PAS! Devojčice iz Pljevalja brinu o 25 pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime