Naslovna VESTI PSI PRVI I JEDINSTVEN: Otvoren prvi kafić za pse!

PRVI I JEDINSTVEN: Otvoren prvi kafić za pse!

0
kafić za pse petface

kafić za pse: Složićete se da nema ničeg lepšeg od vremena provedenog u omiljenom kafiću sa omiljenim ljudima i uz omiljena pića. I ne treba da čudi što samo u srpskoj prestonici ima na hiljade i hiljade kafića.

Na samo 555 kilometara od Beograda, u hrvatskom mestu Crikvenica, otvoren je i prvi kafić za pse. Vlasnik ovog prvog i jedinstvenog koncepta, Igor, upravo se vodio ovom idejom – kada možemo mi, mogu i naši psi!

Pročitajte još:
NOVI SAD: Otvorena prva pekara za pse!

kafić za pse petface

Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica, je i prema rečima stranih turista, nešto nesvakidašnje. Pseća oaza nudi četvoronožnim posetiocima sladoled, čaj ili keksiće, ali ipak vlansici su saglasni da je omiljeni proizvod sa menija – pivo za pse!

kafić za pse petface

– Naša prednost je što u našoj oazi i vlasnik i pas mogu doći zajendo i popiti pivo, za lokalne medije kroz šalu je rekao Igor Montanari Knez, vlasnik prvog kafića za pse!

kafić za pse petface

U ponudi je sve što psi vole. Zadovoljni vlasnici pasa, mahom strani turisti, oduševljeni su ovom novom ponudom kojom se Crikvenica popela na sam vrh evropskih „pet friendly“ destinacija. Pre nekoliko godina ovde je uređena i plaža za pse, a od 2013. godine proglašena je za najlepšu pseću plažu na Jadranu!

Pročitajte još:
FENOMENALNO: U ovom restoranu u Srbiji vaši ljubimci su dobrodošli! Ručak za vas – ručak za njih!

kafić za pse petface

Simpatični kafić plave boje i u obliku pseće koske, naišao je na odličan odziv a mi, 555 kilometara, možemo samo da APLAUDIRAMO i da se nadamo da će i naši četvoronožni sugrađani dobiti jendu ovakvu oazu!

Pogledajte fotografije!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSećate se lutalice, sa kojom je Sirijac podelio ćebe? Nije više bezimeni pas!
Sledeći tekstVRLO EMOTIVNO: Ljudi obučeni u pande, “glume” majku malenoj pandi! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime