Naslovna VESTI PSI KAJZER SE VRATIO – Policijski pas 5 puta proboden ponovo je na...

KAJZER SE VRATIO – Policijski pas 5 puta proboden ponovo je na dužnosti!

0
Policijski pas 5 puta proboden nožem

Nemački ovčar Kajzer pripadnik britanskih policijskih snaga ponovo je na dužnosti. Njegov povratak posle dva meseca lečenja bio je veličanstven.

Policijski pas 5 puta proboden nožem

Mnogobrojne istinite priče dokazuju vrednost službenih pasa. Od pretrage terena, spasavanja ljudi iz ruševina, do spasavanja života i zdravlja pripadnika policije i vojske u opasnim akcijama. Ipak, priča o Kajzeru posebno oduševljava.

Policijski pas 5 puta proboden nožem

Pročitajte i ovo: NEVIĐENA HRABROST – Spasao vlasnicu od zmije otrovnice!

Ovaj pas je tokom jedne akcije u kojoj je učestvovao u hvatanju kradljivaca u jednoj kući zadobio teške povrede. Policajci su uleteli u kuću iz koje je stigao uspaničen poziv da naoružani kradljivci pokušavaju da odnesu dragocenosti. Kajer je prvi ušao i naterao jednog kradljivca u bekstvo. Međutim, kada ga je sustigao i uhvatio kako bi ga zadržao dok ne stignu njegovi ljudski partneri napadač je pokazao svu svoju okrutnost.

Policijski pas 5 puta proboden nožem

Nožem je 5 puta izbo Kajzera. Dve ubodne rane mu je nane u glavu. Međutim Kajzer nije odustajao od svoje dužnosti. Iako je krvario i bio u bolovima nije ispuštao kradljivca sve dok nisu stigli ostali policajci koji su savladali zločinca.

Pročitajte i ovo: DEČAK SA SRCEM – On jedini voli neshvaćenog Ejsa

Policijski pas 5 puta proboden nožem

Tek Tada je Kajzer klonuo. Policajci su shvatili da mu je život u opasnosti kada su videli koliko krvi gubi i odmah su ga prebacili u veterinarsku kliniku. Posle nekoliko hirurških intervencija, Kajzer je počeo da se oporavlja. Ipak, dugo nije bio spreman da se vrati u svoju jedinicu. Njegov vodič i partner ga je svakodnevno obilazio i pruža mu pažnju, ljubav i podršku.

Policijski pas 5 puta proboden nožem

Dva meseca posle stravičnog događaja, osvanula je vest. Kajzer se vraća u svoju jedinicu. Pripadnici Satonske gradske policije su mu priredili veličanstven doček a gradonačelnk mu je uručio i posebno odlikovanje za pokazanu hrabrost. Kajzer (na nemačkom Car) dokazao je da s pravom nosi svoje ime.

Izvor:  metro.com.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVIĐENA HRABROST – Spasao vlasnicu od zmije otrovnice!
Sledeći tekstNIČIJA BELA – Toliko lepote i tuge u jednoj divnoj Beli.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime