Naslovna VESTI PSI NIČIJA BELA – Toliko lepote i tuge u jednoj divnoj Beli.

NIČIJA BELA – Toliko lepote i tuge u jednoj divnoj Beli.

0
Ničiji pas Bela

U neke vesti je veoma teško poverovati. Ravno Štit iz Ćuprije već duže vreme pokušava da nađe pravi dom ovoj lepotici i zaista nam je neshvatljivo da je niko ne želi. Postala je Ničija Bela.

Ničiji pas Bela

Za Belu kažu da je mekana, uhranjena i čista. Već zna mnogo komandi, zna kako da postupi kada joj se kaže “mesto”, ume i da zalaje kada treba. Čini se da je u “prošlom životu” bila čuvar.

Pročitajte i ovo: KAJZER SE VRATIO – Policijski pas 5 puta proboden ponovo je na dužnosti!

Kažu da je puna strpljenja, čeka kada treba, ali ume i da brani svoje. Ovakva lepota se retko viđa, mada, svaki pas je lep. Pametne, ali tužne oči mnogo govore. Voli ljude, razume sve što joj se kaže i veoma je privržena kada joj se pokaže malo pažnje.

Ničiji pas Bela

Dobro se slaže sa drugim psima iako je dok je boravila znala da laje na druge drugare. Ali već je prvi susret sa drugim pokazao zašto to radi. Bela je samo želea da se druži i igra.

Ničiji pas Bela

Prema ponašanju bi se moglo reći da je nekada imala dom. Možda je neko i dalje traži, tuguje za njom a ne zna gde se nalazi. Možda je i priča drugačija, sličnija hiljadama drugih priča o napuštenim i odbačenim dušama.

Pročitajte i ovo: NEVIĐENA HRABROST – Spasao vlasnicu od zmije otrovnice!

Ničiji pas Bela

Evo i mi da pokušamo. Ako neko traži Belu, iz bilo kog razloga, da je vrati pravom domu ili da joj da novu šansu za lep i srećan život neka se javi Ravno Štit – Animal Protection Association Ćuprija. Bela će biti doživotno zahvalna za svaki dan u domu umesto u prihvatilištu.

Izvor:  Ravno Štit – Animal Protection Association Ćuprija.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAJZER SE VRATIO – Policijski pas 5 puta proboden ponovo je na dužnosti!
Sledeći tekstNAJTUŽNIJI PAS NA SVETU – Usvojena, pa ponovo odbačena!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime