Naslovna VESTI PSI NEVIĐENA HRABROST – Spasao vlasnicu od zmije otrovnice!

NEVIĐENA HRABROST – Spasao vlasnicu od zmije otrovnice!

0
Tod je spasao život vlasnici

Zlatni retriver Tod je pokazao šta znače hrabrost i odanost. On je umalo izgubio život jer je skočio ispred svoje vlasnice i primio ujed smrtonosne zmije zvečarke.

Tod je spasao život vlasnici

Pola Godvin je svoj dramatičan susret sa jednom od najopasnijih zmija otrovnica podelila sa čitaocima Fejsbuka. „Moj ps je skočio ispred mojih nogu u trenutku kada je zmija skočila da me ujede – on je moj heroj!“

Pročitajte i ovo: NEKO SE IŽIVLJAVAO – Dva psa upucana iz vatrenog oružja

Tragom te objave, saznali smo da se Pola sa Todom šetala brežuljcima u okolini njihovog doma. Ni jednog trenutka nije pomislila da bi moglo da se dogodi da budne napadnuta od zvečarke. Tako se i dogodilo da gotovo nije ni primetila da joj se otrovnica primiče gotovo do poslednjeg trenutka. Kada je primetila zmiju ona se već ustremila na njenu nogu a onda je u magnovenju užasa shvatila da je njen Ljubimac skočio ispred nje.

Tod je spasao život vlasnici

Zmijini zubi su se zarili u njušku hrabrog Toda. On je neustrašivo otresao zmiju koja je odmah pobegla, a Pola je ostala u šoku. Morala je brzo da razmišlja i da još brže reaguje. Otrov zvečarke brzo deluje i ona je odmah uzela Toda i odjurila u veterinarsku kliniku. Srećom, znajući da u okolini živi veliki broj ovih otrovnica, klinika je posedovala protiv otrov koji su odmah dali Todu.

Pročitajte i ovo: Travolta je OSTAO ŽIV! – Usvojila ga je veterinarka koja mu je spasla život!

Narednih nekoliko sati su protekli u grozničavom iščekivanju i posmatranju stanja hrabrog psa. Tod je bio veoma miran, staložen ali je bilo očigledno da mu je loše. Tada je Pola postavila još jednu objavu na Fejsbuku: „Molimo se za mog hrabrog psića!“

Tod je spasao život vlasnici

Veliki broj ljudi je poslao poruke podrške Todu, a posle nekoliko sati ovaj neustrašivi pas je počeo da pokazuje znake oporavka. Proveo je noć u klinici a sutradan je otpušten na kućni oporavak. Tragovi ujeda kao i otok su i dalje vidljivi, ali on je danas dobro i uživa sa svojom vlasnicom kojoj je sigurno spasao život. Tod je heroj!

Izvor:  metro.com.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDEČAK SA SRCEM – On jedini voli neshvaćenog Ejsa
Sledeći tekstKAJZER SE VRATIO – Policijski pas 5 puta proboden ponovo je na dužnosti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime