Naslovna VESTI PSI KAKAV LJUBAVNI PAR! – Prvi zajednički izlazak na DEJT!

KAKAV LJUBAVNI PAR! – Prvi zajednički izlazak na DEJT!

0
Vini i Čips

Za Vini i Čipsa, sve je počelo jednim jednostavnim pogledom, koji se pretvorio u ljubav na prvi pogled. Ova dva psa koja su u svemu razlikuju su se zaljubili jedno u drugo od dana kada su se sreli.

Vini i Čips u ljubavi

Vini je mešanka pudle koja se nedavno se preselila u novu kuću sa svojom vlasnicom i sada provodi vreme u svom dvorištu. Međutim, jedan od komšija joj je posebno privukao pažnju. Vini se zaljubila u Čipsa, belog psa koji ju je posmatrao sa svog prozora. “Kada ga je prvi put videla, trčala je po celoj bašti i požurila ka prozoru da ga poljubi”, kaže njena gazdarica Sara Maden.

Pročitajte i ovo: GLASOVI SU JOJ GOVORILI DA JE UBIJE – U psihotičnom napadu nožem izbola svog psa

Od tog dana, Vini i Čips su postali srodne duše. Svaki put kada izađe, ova mešanka pudle trči do prozora svog dragog, nadajući se da će se sresti sa njegovim slatkim licem. Kada čuje da on ide u šetnju, ona žuri da ga pozdravi pre nego što ode.

Čips

Nažalost, oni se nikada nisu zaista sreli. Prozor ili vrata su ih uvek razdvajali prilikom susreta. Jednog dana, Vini je pronašla divan poklon na svom pragu: igračku uz poruku na srcu: “Draga Vini, hoćeš li biti moja pratnja za Dan zaljubljenih? Voli te, Čips”. Mala pudlica bila je najsrećnija na svetu!

Vini i poklon

Zauzvrat, ona je svom dragom poslala poslasticu – paket čipsa, naravno! Tu je bila i poruka: “Dragi Čips, mislim da si sjajan, voljela bih biti tvoja pratnja. Dajem ti ovaj poklon jer me podseća na tebe. Voli te, Vini”.

Pročitajte i ovo: JUČE JE UMRO! – Priča koja boli

Poruka

Dan D

I najzad su ova dva psa napokon podelili prave zajedničke trenutke. “Vini je Čipsa vidjela samo kroz prozor, tako da je bila malo nervozna kad su se prvi put sreli”, priseća se Sara, “ali nije dugo trebalo da se opusti, i oboje su bili vrlo sretni!”

Vini i Čips na dejtu

Ljubavnici su uživali u šetnjama gradom i ukusnom piću u parku. Zatim su se vratili kući, ali njihove avanture nisu završene.

Planira se i zajedniča šetnja i izlazak na plažu.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGLASOVI SU JOJ GOVORILI DA JE UBIJE – U psihotičnom napadu nožem izbola svog psa
Sledeći tekstSEDAM DANA NADE! – Ostavljena kraj puta nadala se da će njeni ljudi da se vrate.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime