Naslovna VESTI PSI KAMERA ZA NADZOR JOJ SPASILA ŽIVOT: Četiri dana bez hrane i vode...

KAMERA ZA NADZOR JOJ SPASILA ŽIVOT: Četiri dana bez hrane i vode – u pogrešnom stanu!

0
čudom spašena

Ako poveravate svoje pse nekome ko će ih prošetati, u tu osobu morate imati stoprocentno poverenje. U suprotnom, njihov nemar vašeg psa može zamalo koštati života, kao što se desilo u ovom slučaju u Njujorku.

čudom spašena

Kada je doktorka Otumn Bruver došla kući s posla, shvatila je da je njen pas nestao iz zaključanog stana. Verujući da je Stela ukradena, njena vlasnica je odmah tražila snimak sa kamere za nadzor iz hodnika zgrade kako bi pokušala da odgonetne šta se dogodilo. Stan je zatekla uredno zaključan, a siterka koja je šetala Stelu izjavila je da ju je ostavila tamo.

Pročitajte i ovo: DING DONG: Uplašila se vatrometa, ali pogledajte kako se vratila svom domu.

Međutim, snimak je stigao tek posle četiri dana, a to je moglo da bude fatalno po Stelu, koja je bila i bliže nego što je Otumn mislila. Stela se zaista i vratila kući posle svoje šetnje sa siterkom tog dana. Međutim, na snimku se videlo kako siterka deluje veoma rasejano prilikom ulaska u zgradu, i uopšte ne primećuje da je Stelu ostavila u stanu koji ne pripada Bruverovoj! Stela je zapravo sve vreme bila blizu – zaključana u stanu prekoputa, gde nije bilo nikoga.

čudom spašena

Bruverova je odmah po gledanju snimka otrčala do stana gde je bila njena ljubimica, odakle je čula slabašno lajanje. Stela je tamo provela četiri dana bez hrane i vode. Kada je vlasnik stana konačno oslobodio psa, Bruverova ju je odmah odvela u veterinarsku kliniku na pregled. Uprkos tome što je bila dehidrirana, Stela je ubrzo bila na nogama, ponovo vesela i raspoložena.

čudom spašena

Međutim, ovaj događaj je potegao dva pitanja. Pre svega, kako je ključ stana u kom je živela Bruverova sa Stelom mogao da otključa i susedni stan? Ta činjenica je veoma zabrinula Stelinu vlasnicu. Drugo, kompanija koja se bavi održavanjem te zgrade pristala je da pošalje snimak sa kamere samo zato što je Njujork Post prvobitno objavio da je pas nestao.

Pročitajte i ovo: TUŽNA I SAMA: Poslednju od sedmoro braće i sestara niko neće da uzme!

čudom spašena

Ne znamo kako će se ova priča razrešiti, ali nam je drago što su Stela i njena vlasnica ponovo zajedno, zahvaljujući srećnom spletu okolnosti.

Izvor: Tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS U MAZUTU – dokle više sa mučenjem životinja?!
Sledeći tekstU BANJALUCI NA ULICI UBIJEN VLASNIČKI PAS: Komentari na ovu vest prestrašni!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime