Naslovna VESTI PSI 7 frizura pasa koji KAO DA SU IZAŠLI IZ BAJKE!

7 frizura pasa koji KAO DA SU IZAŠLI IZ BAJKE!

0
kao da su izasli iz bajke petface

Proveo je tri meseca fotografišući preko trideset pasa pre i posle tretmana kod groomera. Prvobitnu seriju fotografija nazvao je „Hairy“. Psi izgledaju kao da su izašli iz bajke.

Svi psi su bili frizirani japanskim groomer stilom. Japanski stil za pse ne poštuje pravila tradicionalnog rada. U stvari, ima samo jednu misiju, da iznese individualnost ličnosti pasa i učine ih da izgledaju što je moguće blistavije. Sa veoma ekstremnom pažnom na detaljima i pažljivim razmišljanjem o najvažnijim atributima kod mladunaca, japanski frizeri za ljubimce i saloni postižu neverovatne prikaze kreativnosti, transformacije i fantastične frizure pasa.

kao da su izasli iz bajke petface

PROČITAJTE I: 

Šišanje pasa: Da li je šišanje pasa stvar izbora ili obaveza?

Svi psi u seriji bili su frizirani od strane sjajnih groomera iz Los Anđelesa. Mnogi od njih su specijalizovani samo za ovaj stil šišanja i obučavali su ih japanski majstori.

Prelepi i negovani psi pokazaju svu lepotu i veštinu ovog načina friziranja kuca. Prikazivanje i otkrivanje ličnosti pasa je ono najvažnije što se želi otkriti kada je u pitanju ova specifična metoda za friziranje pasa. 

Baš to je inspirisalo i zaiteresovalo ovog fotografa da napravi album slika gde se nalaze psi pre i posle pravljenja frizura psima.

kao da su izasli iz bajke petface

Pogledajte kako to izgleda, oduševiće vas:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKONOPAC JE BIO KRVNIČKI VEZAN da se nesrećnom psu usekao u vrat!
Sledeći tekstHIT NA JUTJUBU: Mačka napala pacova, pa onda BEŽALA OD NJEGA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime