Naslovna VESTI Policajac je udomio kengura, čiju mamu je udario kamion!

Policajac je udomio kengura, čiju mamu je udario kamion!

0
kengura petface

Kada se juče ujutru izašao iz kuće, policajac Skot Mejson nije ni slutio da će se u svoj dom vratiti sa novim članom porodice – preslatkim mladunčetom kengura.

Pročitajte još: Fotografija koja je srušila Tviter: Kengur siroče se ne odvaja od plišanog medvedića! (FOTO)

Naime, u četvrtak u lokalnu policijsku stanicu u gradiću u Zapadnoj Australiji pristigao neobični posetilac, beba kengura. Naime, stanica je bila prelazno rešenje, dok nadležni ne dogovore kako je najbolje odreagovati u ovom slučaju. Naime, Džoi je sada bio potpuno sam na svetu, jer je ranije tog dana, jedan kamion pregazio njegovu majku.

kengura petface

Kada je preslatko lice ovog mališana ugledao policajac Skot Mejson, za njega nije bilo dileme da će on preuzeti brigu o kenguru. Inače, ovaj mladi čovek je nedavno dobio i svoju bebu sa suprugom. Skot je izjavio medijima:

Kengur je bio dehidriran i izgladneo, ali mi dajemo sve od sebe da njemu kod nas bude bolje. Moja supruga je rodila bebu, a sada i ja imam jedno novorođenče, u šali je dodao policajac.

Pročitajte još: Pas Reks, neverovatnim njuhom, spasio život bebi kenguru!

On je fotografiju sa svojim novim članom porodice objavio na društvenom mreži Tweeter. U komentaru je zamolio pratioce da mu pomognuda izabere ime za kengura. Korisnici ove mreže su bili oduševljeni Skotovim gestom i nesebično su učestvovali u potrazi za imenom: Blui, Kuper, Kjubol, Spludž…

Inače, briga o ovom mališanu je posao sa punim radnim vremenom. Neophodno je on jede na svakih tri sata dok ne napuni osamnaest meseci. Dakle, tek nakon navršenih godinu i po dana, on može početi sa odvikavanjem od mleka. Ne smemo ni da zamislimo radost koju će osetiti Mejsonova beba kada poodraste i shvati da ima “neobičnog” brata.

Pročitajte još: Povređeni kengur otišao SAM u apoteku!

Da li je mališan dobio ime koje će mu pristajati, do zaključenja ove priče nismo uspeli da saznamo. Ono što nam je ipak poznato je da ovo mladunče kengura našlo ljubav i sigurnost za ceo život.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUPERHEROJI: Radnici „Kolubare“ i vatrogasci spasili zarobljenog psa i dali mu ime Miljan!
Sledeći tekstZaposleni kojima je dozvoljeno dovoditi pse na posao jednoglasni – opušteniji smo i bolje radimo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime