Naslovna VESTI PSI ZAJEČAR: Kezu našli sa ŽICOM oko nogu, danima je bila u UŽASNIM...

ZAJEČAR: Kezu našli sa ŽICOM oko nogu, danima je bila u UŽASNIM BOLOVIMA!

0

Još jedan slučaj iživljavanja nad životinjama stiže iz Zaječara. Ovoga puta, mladoj keruši Kezi je oko prednje i zadnje noge bila čvrsto obmotana žica, koja joj je nanela teške povrede, zbog kojih će, najverovatnije, izgubiti nogicu.

Umiljata je, vakcinisana i sterilisana i sasvim sigurno nije zazlužila da se ovako pati, i to zbog ljudi. Spasilo je zaječarsko Udruženje za zaštitu životinja Beta, koje je inače, od prvog dana, svakodnevno hrani i tako već mesecima. Nažalost, ova mlada kuca nije imala sreće da u međuvremenu bude udomljena.

Pročitajte još: IRIG: Živi psi bačeni u jamu sa leševima! HRABRI LJUDI IH SPASILI! (VIDEO)

kezu petface

Nekoliko dana se nije pojavljivala na mestu na kom su je redovno hranili, što je bio prvi znak da nešto nije u redu. Potom su, zatekli ovakav prizor. Prednja i zadnja noga su bile čvrsto zavezane žicom. Cirkulacija je bila prekinuta, a noge naduvene i bez sumnje, danima je bila u užasnim bolovima.

kezu petface

– Mogla je ili da upadne u neku zamku koja je na ulici, jer ne prilazi ljudima koje ne poznaje, ili da joj je neko namerno vezao i stegao cvrsto. Ne postoji nikakva sansa da se sama ovako uplela, smatraju u Udruženju Beta.

Pročitajte još: ZAJEČAR: Džerija su pronašli na ivici života, nećete verovati kako DANAS IZGLEDA!

kezu petface

Iako je odmah odvedena kod veterinara, koji su dali sve od sebe da je spasu, najverovatnije je da će joj prednja noga biti amputirana.

Nadamo se da će ova preslatka kerušica ozdraviti brzo, oporaviti se i naći dom kakav zaslužuje. Uz našu pomoć! #SHARE dalje!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUBOTICA: Traže informacije o osobama koje su vukle i tukle psa, pa ga obesile!
Sledeći tekstDIVNO: Grumerka usred noći u svom salonu šišala napuštenog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime