Naslovna VESTI PSI DIVNO: Grumerka usred noći u svom salonu šišala napuštenog psa!

DIVNO: Grumerka usred noći u svom salonu šišala napuštenog psa!

0
grumerka petface

Čupav i ućeban pas je godinama živeo sam i zapušten na ulici. I tako, sve dok na njega nisu naišli ljudi spremni da mu pomognu. Verovatno nisu ni slutili koliko mu je, zapravo, loše.

Mladi par na Floridi se vozio kada je primetio napuštenog psa kako luta sa strane puta. Zastali su. Njegovo krzno je bilo potpuno upetljano, ni na koji način nije odgovarao, izgledao je kao da je tako živeo barem četiri godine. Nisu znali šta da rade… niti da ga ostave, niti da ga uzmu, pa su rešili da njegovu priču podele putem društvenih mreža.

grumerka petface

Fotografiju je videla grumerka Kari Fala, inače vlasnica salona za friziranje pasa BGE Grooming. Bez razmišljanja je otrčala kako bi mu pomogla i usred noći otvorila salon i uvela ga. Bila mu je potrebna hitna nega.

Pročitajte još:

Šišanje pasa: Da li je šišanje pasa stvar izbora ili obaveza?

grumerka petface

Umršeno krzno itekako može biti pogubno po zdravlje psa. Pretpostavljala je da je loše… ali ne baš toliko. Kako ona opisuje, imao je miris smrti i uopšte nije mogao da hoda. Radila je do ranog jutra, ali je uspela da ga ošiša i okupa, a potom odvede i kod veterinara.

Pročitajte još: 

OD OČAJA DO SJAJA: Transformacija „gomile smeća“ u prelepe pse!

grumerka petface

Tek tamo je saznala da je gluv i slep. Dobio je ime Laki, zato što je zaista pavi srećnik da se izvuče i nastavi svoj život dalje. Sada se nalazi u privremenom domu u nadi da će ostatak života provesti na mnogo lepši način!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAJEČAR: Kezu našli sa ŽICOM oko nogu, danima je bila u UŽASNIM BOLOVIMA!
Sledeći tekstPTIČJE GNEZDO: Da li biste pobegli u ovu kuću KOJA JE STVARNA?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime