Naslovna VESTI PSI KO JE NAJSMEŠNJIJI? Urnebesne fotke na konkursu

KO JE NAJSMEŠNJIJI? Urnebesne fotke na konkursu

0

Više od 2.000 fotografija kućnih ljubimaca iz 81 zemlje takmiči se na konkursu fotografija kako bi se utvrdilo ko je najsmešniji. Zaprepašćene mačke, nasmejani konji, psi u najrazličitijim pozama… Pobedniku ovog drugog po redu konkursa koji nosi naziv Mars Petker komedi foto nagrade pripašće iznos od 3.000 funti!

U žiriju nalazi se i Kejt Hambl, popularna tv voditeljka emisije o divljim životinjama. Tu su i pokretač ovog takmičenja Pol Džons Hiks kao i predstavnici Mars Petkera i dobrotvorne organizacije za zaštitu životinja Blu Kros. Njima svima ni malo ne zavidimo, jer će biti veoma teško odlučiti se za najsmešniju fotografiju, sudeći po primerima koje možete videti.

Danijel Sumilaz iz organizacionog odbora kaže: „Ove godine smo dobili neverovatne fotografije. Drugačije su nego prošle godine i to je baš ono što nam je trebalo kako bi podigli raspoloženje u ovoj veoma sumornoj 2020. godini.“

PONOVO TROVANJE FURADANOM! – Upozorenje svim vlasnicima pasa i mačaka

Nagrade kao i ideja konkursa je da se podigne svest o napuštenim kućnim ljubimcima u Velikoj Britaniji i da se smanji broj slučajeva nasilja i okrutnosti nad životinjama. Pobednici će biti proglašeni 24. novembra.

Pogledajte neke od kandidata.

PRE I POSLE: koliko su se psi promenili nakon što su udomljeni?

Izvor: Sky News

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRBAS: POZNATI ZLOSTAVLJAČ ŽIVOTINJA, SMISLIO NOVU PODLOST!
Sledeći tekstDA LI MAČKE SANJAJU – Pitanje za sve mačkoljupce

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime