Naslovna VESTI PSI VRBAS: POZNATI ZLOSTAVLJAČ ŽIVOTINJA, SMISLIO NOVU PODLOST!

VRBAS: POZNATI ZLOSTAVLJAČ ŽIVOTINJA, SMISLIO NOVU PODLOST!

0
smrdi petface

Na stranici Fondacija Pokret Levijatan juče je osvanula informacija o novom zlostavljanju životinja. Ni manje ni više ovog puta zlostavljanje uličnih pasa dešava se u Vrbasu i to preko hrane koju dotični daje psima.

O čemu se radi? Naime, prema tvrdnjama koje su napisane na pomenutoj stranici, Miroslav K. koji je od ranije poznat po maltretiranju i zlostavljanju životinja, ovog puta prešao je na novi i podmukliji nivo ugrožavanja nesrećnih pasa. Prema pisanju Fondacije Pokret Levijatan izgladnelim psima na ulici u komadiće mesa i projice ovaj monstrum stavlja, ni manje ni više, nego ČIODE!

zlostavljanje zivotinja vrbas

Izgladneli psi koji jedva čekaju bar malo hrane u toku dana, halapljivo jedu šta god da im se ponudi, a u ovom slučaju hrana je direktna opasnost kojom im se ugrožava život. Iz Fondacije apeluju na nadležne da reaguju a svoje pratioce da podele post kako bi se pomenuti monstrum priveo pravdi.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

MALI PAS – VELIKA PODRŠKA: Pomogao prijatelju da prevaziđe strahove

Miroslav K. je poznat u Vrbasu kao zlostavljač životinja, protiv koga su više puta podnošene prijave za zlostavljanje, maltretiranje i prebijanje motkom uličnih pasa. Ostaje da vidimo da li će se ovaj “čovek” privesti pravdi i napokon dobiti kaznu kakvu i zaslužuje.

pas ljubimac

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTOMA NAS JE NAPUSTIO! NJEGOVI PSI SU OSTALI I PRETE IM TROVANJEM!
Sledeći tekstKO JE NAJSMEŠNJIJI? Urnebesne fotke na konkursu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime