Naslovna VESTI ISCRPLJENO I PREPLAŠENO mladunče jelena ležalo je nasred puta, dok nije došla...

ISCRPLJENO I PREPLAŠENO mladunče jelena ležalo je nasred puta, dok nije došla majka i POGLEDAJTE šta se dogodilo! (VIDEO)

0
iscrpljeno i preplaseno petface

Džesika Larson je putovala šumskim putem u blizini Vašingtona kada je primetila nasred ceste neobičnu scenu koja ju je šokirala. U prvi mah nije uspela da prepozna o čemu se radi, a onda je iz šume izašla ona i sve joj razjasnila.

Na putu se nalazilo mladunče jelena koje je iz perspektive vozača izgledala zastrašujuće, jer je delovalo da je uginulo ili da ga je neko drugi udario kolima. Larsonova nije znala šta da učini i zbog toga je ostala u kolima, u prvobirnom šoku, ali nije želela da ode.

Baš kada se odvažila da izađe i vidi da li je mladunče dobro ili je u pitanju nešto drugo, iz šume je izašla majka bebe koja je ležala nasred puta. Larsonova se vratila u kola i uzela telefon kako bi zabeležila ovaj trenutak. Majka jelena je prvo dobro ocenila situaciju, neprestao gledajući u Larsonovu kako je snima iz kola. Kada je shvatila da nema opasnosti došla je do svog mladunčeta.

PROČITAJTE I:

PORODICA JELENA U KUPOVINI: A koliko vam košta ova sitnica?

Kako ga je onjušila ono se odmah diglo na noge i počelo trčkarati za njom. p e t f a c e

Posmatračica je odahnula kada je videla kako se beba ustala i kako izgleda potpuno zdravo. Ostaje nejasno kako je uopšte završila na ulici i šta se to dogodilo sa njom, ali bitno je da je sve dobro prošlo, da je živo i zdravo i da je otišlo sa svojom majkom.

Ovaj neverovatni susret i ulivanje hrabrosti u malom jelenu izgleda predivno POGLEDAJTE:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvaj momak je NAPUSTIO POSAO, kupio kamion i krstari putevima iz jednog predivnog razloga! (VIDEO)
Sledeći tekstKONAČNO NA SLOBODI: Čitav život je provela u kavezu mračne uzgajivačnice! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime