Naslovna VESTI PSI KRAĐE VLASNIČKIH PASA NE PRESTAJU! Porodični ljubimci nestaju bez traga! (FOTO)

KRAĐE VLASNIČKIH PASA NE PRESTAJU! Porodični ljubimci nestaju bez traga! (FOTO)

0

U poslednjih godinu dana, u Kornvelu, Engleska, haraju lopovi koji gotovo na mesečnom nivou KRADU VLASNIČKE PSE! Stanovnici su u paničnom strahu da ne nestane i njihov ljubimac, a oni koji su ovo doživeli, slomljenog su srca!

– Tog trenutka, kada smo zapravo shvatili da su naša dva psa ukradena, srce nam je puklo! Nismo mogli da zaustavimo suze danima, i bili smo i više nego očajni, kako mi, tako i naša deca – kaže Bruk, jedna od vlasnica koja je prošla kroz pakao zbog lopova!

Ova maca ima NAJLEPŠE MANIRE! Uverite se i sami! (VIDEO)

Policija je evidentirala rase većine ukradenih pasa. Tri buldoga, jedan čivava, jedan jazavčar, jedan nemački ovčar. Tu su bili i labrador, velški springer španijel, jorkširski terijer i jedanaest pasa čije rase nisu poznate.

Ovakvi slučajevi su užasni, i ostavljaju velike posledice na sve. Porodice mogu provesti godine čekajući povratak svog voljenog ljubimca, vodeći kampanje na društvenim mrežama, istražujući viđenja i nadajući se zatvaranju slučaja i povratku ljubimca… Nekada se taj povratak i ne desi!

PRAVA LJUBAV SE PAMTI ZAUVEK! Zara je izgubila svog najboljeg prijatelja, ali ga nije zaboravila!

Bruk već dugo traži svoja dva koker španijela- Peni i Loti. Bile su u dvorištu kada su nestale, 8. avgusta. Ona je tek sada skupila snage da progovori o tome.

Obe su bile u porodičnom dvorištu kada su nestale u subotu, 8. avgusta.

– Počela sam da paničim i da zovem sve koje znam, kako bi mi na bilo kojin način pomogli, međutim, niko ništa nije znao, čuo, video. Bila sam konstantno zabrinuta za moje devojke, da li su na sigurnom, gde su, da li su dobro. To je bila prava psihička tortura i agonija! Tek nakon nekoliko dana sam se povezala sa ljudima kojim ase isto desilo, i onda sam shvatila da je sve ovo deo organizovanog kriminala – lopovi kradu vlasničke pse, a šta rade sa njima, ne znamo! I to me najviše boli! Boli me i tuga moje dece koja neprestano zapitkuju gde su njih dve i kada će se vratiti.

Porodica odavno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, ali nema pomaka. Uvek je režija ista – psi samo nestanu, bezikakvog traga i svedoka! Nemaju ni najmanji trag!

Komšiluk, stanovnici grada su u strahu! Zaključavaju sve, pse uvode u kuće – svi se boje… I svi pitaju, ali odgovora nema!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOTRESNA OBJAVA SLAMA SRCA: “Dok sam ja na HEMOTERAPIJI, ima li ko da mi pazi na psa?” (FOTO)
Sledeći tekstZa psa je važnije KAKVA JE ŠETNJA nego traje li ona dva sata – tvrde stručnjaci!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime