Naslovna VESTI PSI PROKUPLJE: Biljana NIJE DOZVOLILA da se ovaj pas uspava, sada treba našu...

PROKUPLJE: Biljana NIJE DOZVOLILA da se ovaj pas uspava, sada treba našu pomoć!

0
pas uspava petface

Taj dan za Biljanu je bio kao i svaki drugi. Bar je tako mislila do tog trenutka, kada je ugledala psa od dvadesetak kilograma kako „pada“ pod točkove automobila!

– Užas. Čula sam kako pas zavija, a automobil ga je vukao tri metra. Iako sam mahala rukom da stane, automobil je samo produžio svojim putem! On se dovuko do trotoara. Neću ni da opisujem u kakvom je stanju bio, sve se vidi na slici, napisala je Biljana na svom Facebook profilu.

pas uspava petface

Priča koja je stigla u našu redakciju uz apel da pomognemo i objavimo, ostavila je na nas jak utisak. Postala je viralna, fotografija se šeruje, a sve sa jendim ciljem – da psa spasimo!

Pročitajte još:
PROKUPLJE: Devojčice spasile štene, koje su dečaci zlostavljali na ulici!

Naime, dalji tok priče Biljanu je naterao da pozove nekoliko brojeva telefona, ne bi li joj iko pomogao da spasi jedno živo biće! Međutim, nadležni su se redom odricali odgovornosti sve dok nakon više od 3 sata nije došao saobraćajni policajac!

– Saobraćajac je bio zgrožen kad je video u kakvom je pas stanju. Inače, čovek ima tri psa i pošo ga znam lično, znam koliko voli životinje. Pola sata je bezuspešno pokušavao da nđje nekog da mu pomogne, zvao je i Veterinarsku stanicu ali nisu hteli da dođu da mu pomognu. Na kraju su došli šinteri i doveli ga u azil, napisala je Biljana!

Nakons vega, Biljanu je jedna od veterinara obavestio da je pas u jako lošem stanju i da je najbolj da se pas uspava! Ali, ona nije to dozvolila!

pas uspava petface

– Zamolila sam ga da ga pregleda i kaže kakva je dijagnoza i dalja procedura! Ja ću za to vreme pokušati da skupim novac, samo da ga ne uspavaju, napisala je Biljana.

Pročitajte još:
PROKUPLJE: Vlasnički pas ubio četiri psa! Ljubitelji životinja krive VLASNIKA!

Prema najnovijim nformacijama do kojih je našla redakcija došla, pas je u veoma teškom stanju sa polomljenom butnom kosti, nogom, vilicom i poderotinama na temenu! Oporavak će trajati oko dva meseca, a za to vreme pas bi morao biti pod stalnim nadzorom veterinara. Zato su se svi ljubitelji životinja udružili kako bi mu pomogli, ali i Biljani koja nije dozvolila da se pas uspava!

Dakle, ukoliko ste u mogućnosti broj žiro računa na koji možete poslati novac za ovog mališana je:

UDRUŽENJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA „ŠAPICA“ PROKUPLJE

POŠTANSKA ŠTEDIONICA 200-2806510101011-64

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJNOVIJE INFORMACIJE: Preživeli pas iz požara se zove Laki i smešten je u Veterini Beograd – do daljnjeg!
Sledeći tekstDIRLJIVO: Ponovni susret mame čivave sa njenim štencima! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime