Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNO: Kraljevska kobra čuvala dva šteneta u jednom bunaru čak 48 sati!

NEVEROVATNO: Kraljevska kobra čuvala dva šteneta u jednom bunaru čak 48 sati!

0

kraljevska kobra: Kada je jedan čovek u Indiji video svog psa kako obeleće oko bunara u dovrištu cvileći, znao je da nešto nije u redu. Kada je prišao da proveri o čemu se radi, ostao je šokiran prizorom.

Pročitajte još: HRABROST BEZ PREMCA: Pas brani vlasnika od smrtonosne zmije! (VIDEO)

Naime, u bunar su upala dva šteneta, mladunca kuje koja je kružila oko njega. Pored mališana, nalazila se ni manje ni više nego – kraljevska kobra. Štenci su sa ovom zmijom u napuštenom bunaru proveli čak 48 sati. Ispostaviće se na kraju da mama kuja i nije imala razloga za straha. Naime, kraljevska kobra je sve vreme bila uz štence, a ispostaviće se da ih je na kraju čuvala u najbezbedenijem delu bunara.

kraljevska kobra petface

Kada je pomoć stigla posle dva dana, mogla je da bude organizovana akcija spašavanja mališana iz bunara. Kada su štenci izbavljeni iz bunara, bili su u odličnom stanju.

Pročitajte još: Pri susretu sa anakondom, ovaj čovek je odlučio da je – DODIRNE! (VIDEO)

Valja napomenuti da je kraljevska kobra jedna od naotrovnijih zmija na svetu. Inače, spada u najduže otrovnice. Za ovu vrstu je karakterično da na žrtvu može ispljunuti otrov i sa udaljenosti od tri metra. Inače, njen otrov je toliko jak da može da ubije i slona. Ipak, treba znati da ova zmija retko napada prva, odnosno brani se samo onda kada se oseti ugroženom.

ZAISTA NEVEROVATNA PRIČA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOkrutna SMRT: Slonica zbog isrpljenosti doživela srčani udar!
Sledeći tekstObožavate vašeg ljubimca, ali ne i njegove opale dlake?! REŠENJE: Furminator FoOlee!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime