Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Obožavate vašeg ljubimca, ali ne i njegove opale dlake?! REŠENJE: Furminator FoOlee!

Obožavate vašeg ljubimca, ali ne i njegove opale dlake?! REŠENJE: Furminator FoOlee!

0
opale dlake petface

opale dlake: Gotovo smo sigurni da ne postoje reči kojima se može opisati emocija koju vi osećate prema svom najboljem četvoronožnom prijatelju. Svima sa oduševljenjem prepričavate sve njegove nestašluke. Takođe, prijatelji ne propuštaju da vas pitaju šta radi vaš ljubimac. Ipak, postoji i tema o kojoj nerado govorite kada je on u pitanju. Vi prosto ne možete da podnesete opale dlake koje za njim ostaju podu, nameštaju i po vašoj odeći. Mislili ste da ćete vremenom moći da se naviknete, ali to se nije dogodilo. Ne brinite, imamo dobre vesti. Ali da krenemo redom.

Pročitajte još: FOOLEE FURMINATOR: Specijalna četka za krzno ljubimaca smanjuje količinu dlaka u vašem stanu!

Prvo, morate da znati je linjanje prirodan proces karakteričan za sve pse, mačke, konje, kuniće… Stepen linjanja zavisi od rase, starosti, pola, ali i od spoljnih faktora, kao što su stres, ishrana ili promena temperature. Opadanje dlake nije samo neprijatno, već može izazvati i iritacije na koži.

Kao što smo najavili, potrebe za brigom nema. Rešenje stiže u vidu Furminator FoOle-a. Ova specijalna četka je napravljena tako da uklanja odumrlu dlaku i poddlaku, na način da ne oštećuje dlaku i kožu ljubimca. Još jedna od prednosti ove četke je u tome što održava krzno i kožu čistim.

opale dlake foolee furminator petface

Sva lepota Furminator FoOlee-a je u tome što možete brinuti o krznu svog ljubimca kao profesionalac i to u okviru sopstvenog doma. Ova četka je veoma jednostavna za korišćenje i potpuno je bezbedna, i za vas i za vaše četvoronožce. Ne samo da smanjujete linjanje i do 90 % otklanjajući mrtvu dlaku i poddlaku, već je i krzno vašeg ljubimca zdravo i vitalno.

Pročitajte još: Kada je linjanje znak za uzbunu?

Zaključak se nameće sam po sebi – smanjeno linjanje=čista kuća!

Sada kada znate sve ovo, ostaje vam samo da odaberete boju ove svemoguće četke! 😀

Prethodni tekstNEVEROVATNO: Kraljevska kobra čuvala dva šteneta u jednom bunaru čak 48 sati!
Sledeći tekstOsam godina zatvora za vlasnika psa koji je usmrtio dvogodišnje dete!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime