Naslovna VESTI PSI Mladić (39) dobio sedam meseci zatvora, jer je pse trenirao za krvave...

Mladić (39) dobio sedam meseci zatvora, jer je pse trenirao za krvave borbe!

2
krvave borbe petface

Krvave borbe, u kojima učestvuje na stotine i hiljade pasa širom sveta, u najvećem broju slučaja završavaju se tragično bar po jednog učesnika. Međutim, jedan od slučaja treniranja pasa za krvave borbe otišao je predaleko, a jezivi monstrum, vlasnik pasa, postao je najomraženija ličnost u svetu ljubitelja životinja.

STARA PAZOVA: Krivične prijave protiv četiri osobe zbog borbe pasa! Psi oduzeti!

Ben Hamilton (39), vlasnik šest pasa, prilikom dresiranja pasa koristio je monstrouzne načine u vidu električnih šokera i steroida. Ovaj Australijanac, rodom iz Hilkresta, na društvenim mrežama hvalio se uspesima svojih pasa, a čak je i na grudima imao tetovaže dva terijera.

krvave borbe petface

Kako se navodi, iz izvora bliskih istrazi, prilikom pretresa njegove kuće pronađeno je šest pasa, koji su na telima imali karakteristične povrede kakve se zadobijaju u borbama pasa. Policija je ovom prilikom pronašla i elektro šokere, steroide, kao i utege koje je stavljao na pse u nameri da „ih ubrza“.

Lazar G.V. osumnjičen za borbe pasa pravda se: „To su slike sa Interneta. Ja volim pse“!

On je odmah privede, i osuđen zbog okrutnosti nad životinjama, a i sam Ben se izjasnio krivim po 12 od 16 tačaka optužnice pred sudom u Adelaidu. Čeka ga dugih sedam meseci  u zatvoru, a osim toga moraće da plati i troškove agencije koja se bavila istraživanjem slučaja i smeštanja pasa.

krvave borbe petface

Nažalost, svi psi su uspavani nakon izveštaja veterinara koji ih je ocenio kao opasnim po društvo, navodeći da je njihova šansa za rehabilitaciju veoma mala i beznadežna.

Mislite da je kazna za ovakvu svirepost adekvatna?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEZ SRCA: U komšiluku je ostavljen pas sa najtužnijom porukom oko vrata!
Sledeći tekstFOTOGRAFIJA IZ KRALJEVA koja nam je slomila srce: Pas spava u žardinjeri!

2 KOMENTARA

  1. Dozivotna robija takvim monstrumima i zabraniti zakonom te borbe.Ako zivotinje ne mogu da govore,nemamo pravo tako da se izivljavamo nad njima.STOP ZLOSTAVLJANJU ZIVOTINJA.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime