Naslovna VESTI PSI „PRODAĆU KUĆU ZA NJEGA!” – Mladić je spreman da uradi sve za...

„PRODAĆU KUĆU ZA NJEGA!” – Mladić je spreman da uradi sve za svog ljubimca.

0
Rambo je ozbiljno bolestan

Ljubav nema cenu. Ovaj mladić pokazuje koliko voli svog psa i spreman je da učini sve za njegov život. Njegova izjava: „Prodaću kuću za njega“ uopšte nije bila prazno obećanje.

Rambo i Džakson

Džakson je učinio sve da spasi svog voljenog Ramba, 2-godišnjeg Vajnmarca koji mu svakodnevno ulepšava život. Kada se Rambo naglo razboleo Džakson nije štedeo da ga izleči, iako su veterinari tražili hiljade eura za tretman.

Pročitajte i ovo: DRAMA NA ŠINAMA! – Izgubljen pas spasen zahvaljujući pažnji železničara

Jedne večeri, Rambo je počeo da povraća. Stanje mu je bilo sve gore. „Bio sam izuzetno zabrinut. Sutradan vidim da mu nije bolje i odlučujem da ga odvedem u hitnu veterinarsku službu”, priča Džakson. Mladi Britanac se tada suočio sa strašnom dijagnozom: njegov pas je patio od hipovolemetskog šoka (nagli pad količine krvi u krvotoku), što je ugrožavalo njegove plućne i srčane funkcije. Takođe je imao gastroenteritis.

Džakson i njegov pas Rambo

Rambovo stanje je bilo toliko ozbiljno da su ga stavili na kiseonik. Tokom 10 dana intenzivne njege, mladić se nije odvajao od Ramba. “Odlučio sam da ne idem i da spavam u svom automobilu. Iako nije mogao biti sa mnom, znao je da sam uvijek blizu njega.“

Džaksonovai Rambova agonija se nije završila pošto su veterinari uspeli da stabilizuju ljubimčevo zdravlje. Nekoliko dana kasnije, saznao je da medicinski račun za Ramba iznosi 13.000 eura, na šta se dodalo 1.100 eura po danu hospitalizacije!

Bez velike nade, Džakson je pokrenuo online skupljanje sredstava za lečenje svog psa. Bio je čak spreman i da proda svoju kuću…

Rambo u bolnici

Neočekivani preokret

Na iznenađenje svih, Džakson nije morao da napravi taj potez očajnika. Hiljade donatora se javilo nakon što su mediji preneli njegovu priču. U roku od 2 nedjelje, prikupljen je novac koji je pokrio troškove lečenja. I ne samo to, prikupljeno je i više nego što je bilo potrebno pa je Džakson „višak“ novca donirao drugim humanitarnim organizacijama.

Pročitajte i ovo: LJUDI SU SE POKAZALI! – Zajednica se udružila kako bi napuštenom psu dali novu šansu!

“Rambo bolje diše, počeo je da jede i pije vodu… Njegova pluća se polako oporavljaju, i vraćamo mu predivnu ličnost”, objašnjava Džakson na Instagramu. „Ova nevolja nas je ojačala“ – završava Džakson svoju priču.

Izvor: woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRAMA NA ŠINAMA! – Izgubljen pas spasen zahvaljujući pažnji železničara
Sledeći tekstOSTALA TUGA U OČIMA – Novi život posle godina provedenih na lancu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime