Naslovna VESTI KUDA IDE OVAJ SVET? Dve tinejdžerke se IŽIVLJAVALE nad nedužnom pticom!

KUDA IDE OVAJ SVET? Dve tinejdžerke se IŽIVLJAVALE nad nedužnom pticom!

0

Kuda ide ovaj svet – slobodno možemo da se zapitamo, iako smo svesni da već odavno znamo odgovor! Iživljavanje nad životinjama je gotovo svakodnevno, a monstruozne scene više ne možemo da gledamo!

U gradu Krasnoturinsk u oblasti Sverdlovsk u Rusiji, jedan prolaznik je zabeležio jeziv prizor. Naime, dve tinejdžerke su, misleći da ih niko ne gleda, čupale pera sa goluba koji je bio živ.

SAMO IM ON OVAKO DRŽI PAŽNJU! Bebe retriveri pažljivo slušaju priču ljubičastog zmaja (VIDEO)

GROZOTA U CENTRU GRADA! Postavljen znak koji POZIVA NA VEŠANJE PASA!

Devojčice su bile prilično hladnokrvne dok su se iživljavale nad nedužnom životinjom. Kao da to nije bilo dovoljno, jedna od njih je počela da snima drugu koja se ponašala prilično nasilno, a u jednom trenutku je udarala goluba o klupu.

Slučajevi nasilja nad životinjama su sve češći. Nažalost, ne samo da su česti nego su i sve šokantniji i pokazuju svu ljudsku okrutnost. Bez obzira što javnost sve češće ostaje bez teksta na bezdušnost i iživljavanje nad nemoćnim i nevinim bićima, mali broj slučajeva nasilja se uopšte prijavi, a još ih manje dobije i svoj sudski epilog.

Ljudi uglavnom zlostavljaju životinje iz osećaja nadmoći, a od nasilja nisu zaštićene ni divlje, ni domaće životinje, ni lutalice ni kućni ljubimci. Priliku za to ima ko god poželi, nažalost. Da li je potrebna pomoć stručnog lica u ovakvim slučajevima? Mi mislimo da jeste, jer, ovo je odraz stanja osobe koja definitivno nije sva svoja… Šta vi mislite i kako biste vi reagovali da prisustvujete ovakvom prizoru?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZANEMARIVAN, OSTAVLJEN, ZABORAVLJEN: Bouvi nakon dugih 1.250 dana u azilu konačno IMA DOM!
Sledeći tekstEKSPLOZIJA “POSLALA” PSA NA PUT DALEK 80 KILOMETARA! Danima je tragala za njim, a onda…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime