Naslovna VESTI PSI LOZNICA: Kuju Rosu su uhvatili šinteri, ali ona je pobegla i VRATILA...

LOZNICA: Kuju Rosu su uhvatili šinteri, ali ona je pobegla i VRATILA SE KUĆI!

0
kuju-Rosu-petface

U Loznici se ovih dana odigrala prava scena poznatog filma „Lesi se vraća kući“. Naime, prema pisanju Blica, kuju Rosu ništa nije sprečilo da se vrati kući posle nekoliko dana „odsutnosti“. Ni 20 kilometara daljine, ni šinteri 🙂

Naime, već duže vreme Rosa se “udomila” između ulica Vlade Zečevića i Žikice Jovanovićau Loznici, a u jednoj od zgrada u ovom bloku prezimela je najhladnije dane. Stanari su je hranili i pojili, ali bilo je i onih kojima se nije dopalo da je viđaju tu, pa su u nekoliko navrata pokušali da je presele.

Prema pričanju komšija, koji su joj davali vodu i hranu, Rosu je neko odvezao čak do Borine, dvadesetak kilometara udaljene od Loznice, ali je ona uspela da se vrati u svoj stari reon.

kuju Rosu petface

– Neko je prijavio Rosu pa su i šinteri u dva navrata pokušali da je smeste u azil. Odneta je i tamo, ali je, nekako, uspela da se vrati i sad je opet tu. Dajemo joj da jede, a ona je vesela kao i uvek, pričaju ljubitelji životinja iz ovog loznićkog kraja.

Rosa je jedna kuja, milog pogleda i srca punog vernosti, umiljata, nije nasilna i često trčkara za prolaznicima koji ulaze u okolne prodavnice. Oni koji je čuvaju žele da joj nađu trajni dom i vlasnika, kome će ova „Lesi“ ostati verna dugi niz godina!

Izvor: Blic

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIKOLINA PIŠEK mesec dana u potrazi za Kontom – jednim od pasa koje je spasila sa ulice!
Sledeći tekstSLUČAJ KOJI POTRESA SRBIJU: Pas u Nišu ŽIV vezan za noge i bačen u šaht dubine 4 metra!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime