Naslovna VESTI PSI SLUČAJ KOJI POTRESA SRBIJU: Pas u Nišu ŽIV vezan za noge i...

SLUČAJ KOJI POTRESA SRBIJU: Pas u Nišu ŽIV vezan za noge i bačen u šaht dubine 4 metra!

0
vezan za noge petface

Ovo je pas, koji je vezan za noge bačen u šath dubine 4 metra! U Nišu! Na njegovu sreću, u ovoj nesreći, u pomoć je priskočio Nenad Stamenković, član „Animal Rescue Serbia“, koji je uz pomoć Kristine Živić uspeo da izvuče psa iz šahta!

Kako je na svom Facebook profilu objavila Kristina, odmah po izvlačenju videlo se da je pas u lošem stanju, sa vezanim zadnjim nogama. Ubrzo je kontaktiran „Zavod Pit“, koji je pokrio veterinarske troškove, a Kristina je obezbedila privremeni smeštaj. 

vezan za noge petface

Pas je pronađen u niškom Bulevaru 12. februar.

DISKRETNI HEROJI: Vatrogasci iz Sarajeva spasili štene bačeno u duboki kanal!

– Spasavanje nije bilo tesko, ali je bilo nepristupačno, jer nisam imao gde da se osiguram da bih se spustio po psa. Uz pomoć Kristine, koja je pošla sa mnom na spasavanje osigurali smo psa u šahtu. U tom šahtu je bila voda od nekih 10 do 15 centimetara. Psa smo izvukli i vidno je bio iscrpljen. Ko zna koliko je dugo bio u toj vodi, sav se bio smrzao, ispričao je Nenad za Blic. Bili su neprijatno iznenađeni kada su videli da su psu zadnje noge bile vezane sajlom za vuču kola.

vezan za noge petface

Veterinar kod koga je pas odmah prevezen, ustanovio je da pas ima povrede po čitoavom telu, a na osnovu komenatara sa društvenih mreža, izgleda da je reč o povredama nastalih vilom!

VIDEO: Malisa pronašla psića bačenog na putu i vezanog u kesi za smeće!

– Pas nije čipovan, a ima oko 3 do 4 godine. Za sada operacija nije hitna. Pratiće se narednih dana njegovo stanje, jer mu odvojena koža od mesa. Ukoliko počne da se puni vodom, tu gde je odvojena koža, onda će morati na operaciju, objasnila je Kristina svima koji se interesuju za stanje ovog nesrećnog psa!

vezan za noge petface

Kako smo saznali u međuvremenu, počinioc ovog strašnog zločina je pronađen i slede krivične prijave protiv istog. Pas koji je ŽIV vezan za noge i bačen u šath za sada je kod Kristine, koja svakodnevno objavljuje snimke i slike njegovog oporavka, a nakon što se – nadamo se – oporavi, verovatno će ići na udomljavanje!

Za pomoć oko psa, kontaktirajte Kristina Živić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLOZNICA: Kuju Rosu su uhvatili šinteri, ali ona je pobegla i VRATILA SE KUĆI!
Sledeći tekst5 MILIONA PREGLEDA: Spašen je samo sat vremena pre eutanazije! Ono što ćete čuti i videti je vrlo dirljivo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime