Naslovna VESTI GLODARI NEVEROVATAN JE: Ovaj kunić se kreće uz pomoć specijalnog skejtborda! (VIDEO)

NEVEROVATAN JE: Ovaj kunić se kreće uz pomoć specijalnog skejtborda! (VIDEO)

0
kunić petface

Naša sledeća priča definitivno zaslužuje da bude ispričana jer govori o mališanu koji svima nama može da posluži kao inspiracija. U pitanju je kunić po imenu Wheelz, kome su zadnje dve noge ostale paralisane. On se uprkos hendikepu, kroz život kreće neustrašivom voljom i parom točkića.

Pročitajte još: KAO BLIZANCI: Ljubav između mačke i kunića neće vas ostaviti ravnodušnim!

Ovaj mališan je rođen na jednoj farmi u državi Njujork, koja pripada bračnom paru Ambrosino. Od kada je progledao, njegov život nije bio nimalo lak. Naime, jednom prilikom, po hladnom zimskom danu, on je odlutao od ostatka legla i svoje mame. Prema lokalnim listovima, on je tada doživeo okršaj sa jednim mnogo starijim kunićem, koji ga je ugrizao. Ovaj ujed doveo je do toga da mu zadnje noge budu potpuno paralizovane. Ipak, ovaj hendikep nije slomio njegov neustrašivi duh. On je nastavio da se kreće na prednjim nogama, i to brže nego ostali kunići.

kunić petface

Džejson i njegova žena Sonja, bez razmišljanja su preuzeli ovog sićušnog kunića da brinu o njemu. Brzo su razmišljali i došli su na fenomenalnu ideju kako da pomognu svom ljubimcu. Naime, oni su na jednu čarapu pričvrstili skejtbord, a malo je reći da Wheelz uživa u svom novom pomagalu. Bračni par Ambrosio još jednom nas je podsetio na mudru misao koja kaže: Gde postoji volja, postoji i način. Jedino što nam se čini je da će uskoro morati da naprave novu verziju, pošto će ovaj neustrašivi kunić vrlo brzo prerasti svoje pomagalo. Povodom svog izuma, Džejson je izjavio sledeće:

Svi ostali kunići su fasinirani njegovim točkovima. On je zahvaljujući njima mnogo brži od svih ostalih. Kada dođu da njuškaju oko njegovih kolica, on se odmah udaljava od njih velikom brzinom.

kunić petface

Pročitajte još: VREME JE DA SE ISTOPITE OD SLATKOĆE: Vali je najpopularniji kunić na svetu! (FOTO)

Zahvaljujući videu koji se brzo proširio internetom, ljudi se potpuno zaljubili u ovog mališana. Sve njih su dirnule njegova snažna volja, kao i želja da se prilagodi okolnostima.

Zahvaljujući svom velikom srcu, majušnom telu i velikoj brzini kojom se kreće, kunić Wheelz je osvojio i celu našu redakciju.

 Pogledajte VIDEO ovog neustrašivog kunića:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVerni pas čeka vlasnika koji se više nikad neće vratiti!
Sledeći tekstPOMOZIMO ČUPKU: On nije običan pas, on je beogradski šmeker Čupko!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime