Naslovna VESTI PSI POMOZIMO ČUPKU: On nije običan pas, on je beogradski šmeker Čupko!

POMOZIMO ČUPKU: On nije običan pas, on je beogradski šmeker Čupko!

0
beogradski šmeker Čupko petface

Beogradski šmeker Čupko! Tako će ga svako prepoznati. Sa svojim nadimkom se skoro „srodio“. Dale su mu ga jedna Milica i jedna Irena, koje brinu o šmekeru iz “kruga dvojke”.

– Doselio sam se u „krug dvojke“ kao povučen, mršav i tužan. Saa sa vedar i raspoložen pas, pametan sam i imam bistar pogled, a držanje ponosno. Sada o meni brinu ove dve divne devojke i brinuće dok ne dobijem svoj dom. Komšije se takođe ponose mnom, „priča“ beogradski šmeker Čupko.

beogradski šmeker Čupko petface

Našoj redakciji su se obratile upravo ove dve divne devojke koje rade sve da svom omiljenom psu nađu dom. Napravile su mu FACEBOOK PROFIL, a sve vrline ovog šmekera one vrlo kreativno opisuju.

Pročitajte još:
VIDEO: Ovo je odgovor na pitanje zašto udomiti, a ne kupiti psa!

beogradski šmeker Čupko petface

– Uključujemo se u potragu za budućim ponosnim vlasnikom ovog šmekera, koji toplinu i ljubav koji mu se pruže, ume da uzvrati istom merom. Mlad je, sterlisan i vakcinisan, očišćen od parazita i spreman je da se useli, rekkle su nam Milica i Irena.

Pročitajte još:
Udomili su psa sa ulice, a danas Lajka „radi“ u Crvenom krstu Hrvatske!

Osim što uživamo pregledajući njegove fotografije, primećujemo da je beogradski šmeker Čupko presladak crno beli pas, predivnih očiju i toplog umilnog pogleda!

beogradski šmeker Čupko petface

Dok ne nađu nekoga ko će Čupka voleti do kraja života i uživati u njegovoj ljubavi, Milica i Irena će i dalje svakodnevno provoditi vreme sa njim! Ukoliko ga možda baš vi želite ili znate nekoga ko ga želi, možete ih kontaktirati na broj telefona: 063 228 587!

Do tada, pogledajte i vi NJEGOV PROFIL 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATAN JE: Ovaj kunić se kreće uz pomoć specijalnog skejtborda! (VIDEO)
Sledeći tekstCAFORTAN: Idealan preparat za pravilan rast i razvoj vašeg ljubimca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime