Naslovna VESTI PSI Kada je saznao da je njegovoj labradorki ostalo par meseci života, ovaj...

Kada je saznao da je njegovoj labradorki ostalo par meseci života, ovaj momak je odlučio da ih učini nezaboravnim!

0
labradorki petface

Kada vam pas pruži godine i godine ljubavi i prijateljstva, učinićete sve od sebe da mu pokažete koliko ste zahvalni na svakom momentu koji ste proveli zajedno. Upravo se time vodio mladić po imenu Robert Kugler, kada mu je veterinar saopštio da je njegovoj voljenoj labradorki Beli preostalo još samo nekoliko meseci.

Pročitajte još: INSIPRACIJA DANA: Nakon smrti sina, udomio pit bula i proputovao sa njim pola sveta!

Naime, Bela i Robert zajedno su proveli skoro deset godina života ispunjenog najčistijom ljubavlju. Ova čokoladna labradorka je u Kuglerov dom stigla još kada je bila štene. Kada je ovaj momak saznao da njegov pas boluje od raka i da mu je ostalo još tri do šest meseci života, svet mu se srušio. Nakon toga, odlučio je da ne klone duhom i da svojoj labradorki priušti putovanje iz snova. Njihova veza je toliko jaka da je ovaj momak poželeo da njeni poslednji dani života proteknu u velikom stilu:

labradorki petfaceTrenutno se osećam kao da je ovo ispunjenje moje svrhe. Da je ovo poglavlje života kada ja treba da istražujem svet sa svojim psom.

Pročitajte još: Njen život je bio tužan, jer je Lejdi bila pas sa najvećim brojem fobija. A sada…

Ovaj dvojac svoje putovanje otpčeo je iz Čikaga, odakle su krenuli na istok. Boravili su u Klivlendu, Ohaju i na Nijagarinim vodopadima. Potom su se zaputili ka Vašingtonu i Virdžiniji. Nakon toga, svoj put su nastavili ka Džordžiji i Atlanti. Robert i njegova labradorka sve ove gradove obišli su automobilom. Kampovali su i uživali su u lepotama i istraživanju svakog grada. Takođe, vreme su koristili za druženje sa prijateljima. Svi koji su se susreli sa njihovom pričom bili su istovremeno dirnuti i inspirani:

Molimo vas da ne stanete. Ukoliko možemo da vam pomognemo na bilo koji način, molimo vas da nam javite.labradorki petface

Pročitajte još: „Dao sam otkaz kako bih kajakom obišao Mediteran, a usput mi se pridružio pas!“

Robert planira da oni svojim psom putuje sve dok ne dođe do trenutak da ona napusti ovaj svet. Iako su procene veterinara bile da će Bela sa ovom dijagnozom poživeti najduže 6 meseci, prošlo je neverovatnih 14 meseci. Niko nije siguran kada će se ovo putovanje završiti, ali ono što je sasvim izvesno je ova labradorka nije mogla doživeti lepši kraj – pored vlasnika koji je voli koliko i ona njega.labradorki petface

Koliko dirljiva priča!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZ NAŠE REDAKCIJE: Za 48 sati moramo UDOMITI Blekicu, bar i privremeno!
Sledeći tekstSećate se Cvrleta – gazde jednog beogradskog kafića? DANAS SLAVI ROĐENDAN!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime