Naslovna VESTI NOVI SAD: Labudićima odsečena krila! (FOTO)

NOVI SAD: Labudićima odsečena krila! (FOTO)

0
Labudićima odsečena krila petface

Labudićima odsečena krila: – Poznati par labudova iz Novog Sada, Isa i Bisa, ove godine opet je dobio prinove. Ne, priča i nije tako srećna. Labudićima je neko odsekao po jedno krilo, verovatno da bi ih sprečio da lete i odlete kada odrastu. Okrutno, bezdušno, vredno najoštrijih osuda i kažnjavanja, poruka je koja je osvanula na stranici Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije uz fotografije nesrećnih ptica.

Labudićima odsečena krila petface

Naime, 12. septembra, Novosađanin Stefan je fotografisao užasan prizor koji je video kako kaže šetajući pored Dunavskog parka. Fotografije je postavio na svoj Facebook profil, a ubrzo je kontaktirano i Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

Labudićima odsečena krila petface

Naime, Isa i Bisa, labud i labudica koji duže vreme žive u ovom novosadskom parku ove godine su dobili dva ptića, što je obradovalo žitelje Novog Sada. Međutim, očigledno ne sve, jer im je neko odsekao po jedno krilo.

Još uvek nije poznato ko stoji iza ovog čina, a još uvek se čeka reakcija nadležne veterinarske i inspekcije za zaštitu životne sredine.

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEMA RAZLIKE: psi se ponašaju kao ljudi
Sledeći tekstNAJLUĐA ZABAVA OVE JESENI: Pet Party u Novom Sadu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime