Naslovna VESTI PSI BRAVO: Poznati hrvatski voditelj platio lečenje psa sa odsečenom šapom!

BRAVO: Poznati hrvatski voditelj platio lečenje psa sa odsečenom šapom!

0
lečenje

Lečenje psa, kog su u petak pronašli sa šapom koja je doslovno visila, BIĆE PLAĆENO! Naime, kako prenosi Jutarnji.hr, pas se u petak prepodne pojavio u jednom dvorištu u Klokočeviku, ranjen i vidno istraumiran, sa otvorenim prelomom na šapi, koja je doslovce visela na komadiću kože. Meštani su zvali veterinara, ali on im je navodno odbio pomoći. Ipak, spašen je i odveden u stacionar osiječke veterinarske ambulante „Dr. Doolitle“.

– Mešanac je dobio ime Laki, a na operaciju prednje desne noge, bez koje je skoro ostao, ići će čim se fizički i psihički oporavi za zahvat, potvrdili su iz ordinacije.

lečenje petface

Nakon što je Laki stigao u Osijek, veterinar je pregledom ustanovio da mu je rana na šapi stara barem nekoliko dana. Pas je bio u tolikom strahu da su mu morali dati sedative, obzirom da je bio nepoverljiv prema ljudima!

Najpoznatiji hrvatski bokser platio celokupne troškove operacije upucanog psa Olija!

– Više reagira na ženske osobe. Psihički je bolje, ali i dalje je vrlo oprezan na sve pokrete oko sebe. Polako napredujemo. Dogurali smo do toga da maše repićem kad mu dođem u posjet. Prima antibiotik kako bi mogao na operaciju, rekla je volonterka iz Osijeka, koja se brine za Lakija dok je u stacionaru.

lečenje petface

Celu priču o Lakiju, propratio je i poznati hrvatski voditelj popularne televizijske emisije „Kućni ljubimci“, Antun Ponoš, koji je ponudio novac za celokupno lečenje psa.

lečenje petface

– Budno pratim sve faze Luckyjeva liječenja. Čim bude u stanju za transport, dovest ću ga k sebi u Zagreb te mu tražiti smještaj i udomitelja. Sve će to potrajati još neko vrijeme, jer je rana velika i upaljena zbog jake bakterijske infekcije – tek kad zacijeli i smiri se, psu će se moći sanirati stradale kosti, rekao je Ponoš.

ISTORIJSKA POBEDA KOMŠIJA: Hrvatska zvanično proglasila Zakon – nema ubijanja pasa!

lečenje petface

Volonteri iz Slavonskog Broda, koji se o napuštenim životinjama brinu u svojim domovima, jer u njihovom gradu i dalje ne postoji azil, izjavili su da će policija dobiti pismenu prijavu protiv NN lica ili više njih za zlostavljanje životinje.

BRAVOOOO!

Izvor, Foto: jutarnji.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDružina za primer: Maltezerka Ema živi sa tri pacova!
Sledeći tekstDeca šutirala štene, kao vreću, ono se sada tetura zbog oštećenja mozga!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime