Naslovna VESTI PSI SMEDEREVO: „Samo uz vaše ŠEROVE objave, Leo se može pronaći“!

SMEDEREVO: „Samo uz vaše ŠEROVE objave, Leo se može pronaći“!

0
Leo petface

Leo je retriver, dugačke bele i mekane dlake. Do tog 8. juna živeo je kao presrećan ljubimac porodice Kesić u Smederevu. Međutim, tog dana je nestao iz dvorišta i gubi mu se svaki trag!

Zato, Zvjezdana Kesić moli sve ljude da joj pomognu, jer nakon ova četiri meseca, Leo može biti bilo gde, u bilo kom gradu.

Leo petface

-Dragi prijatelji, rođaci, znanci i neznanci čistog srca. Obraćam vam se za jednu uslugu, jer verujem da ćete to učiniti. Znači, želim da podelite ovu moju objavu za Lea, jer samo deljenjem je moguće pronaći ga, apeluje Zvjezdana.

INĐIJA: Pomozimo Dragani da pronađe Bokija koji je NESTAO iz dvorišta!

Kako je objasnila, Leo je nestao 8. juna, iz dvorišta, u Smederevu. Retriver, dugačke bele i mekane dlake, koji je star 8 godina, kao da je nestao sa lica zemlje. Nijedne informacije o njemu od tog dana nema!

Leo petface

– Napunio je 8 godina, čipovan je. Obratite pažnju na okolinu. Nije svaki pas od onoga ko ga šeta ili drži u dvorištu. Uz vašu pomoć, pronaći ćemo tako i druge pse kao i Lea. Verujte. Delite i ja bih za vas isto učinila i činim, dodala je Zvjezdana.

1.000 eura za onog ko pronađe Bucu – psa koji je nestao na Zvezdari!

Za svaki trag, sumnju ili informaciju o nestalom Leu, možete pozvati broj telefona: O61/62 59 550. Kako je dodala za kraj, onome ko ga pronađe i vrati kuća, sledi i „najlepša nagrada, jer će biti od srca za svako dobro od vas“.

PODELITE, POMOZIMO!

Kontakt: Zvjezdana Kesić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRatni veteran hteo da izvrši samoubistvo, život mu spasio mačor Skaut!
Sledeći tekstPOSIP: Saveti za korišćenje kako bi vaša maca bila srećna

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime