Naslovna VESTI PSI LEONARDO DIKAPRIO skočio u ledeno jezero i spasao DVA HASKIJA

LEONARDO DIKAPRIO skočio u ledeno jezero i spasao DVA HASKIJA

0
Leonardo Dikaprio spasao pse

Filmska zvezda koja se već godinama bori za očuvanje biljnog i životinjskog sveta na našoj planeti, prošle godine je još jednom dokazao koliko su mu važni životi njegovih ljubimaca. Naime, tokom snimanja filma Don`t Look Up, došlo je do incidenta kada je jedan od njegovih haskija upao u zaleđeno jezero.

Leonardo Dikaprio spasao pse

Leonardo Dikaprio nije oklevao i odmah je skočio za psom. Dok se borio u ledenoj vodi da izvuče svog ljubimca na sigurno, drugi njegov pas je takođe uskočio u vodu! „U suštini, oboje su uskočili u vodu! Ni sada ne razumem šta su tražili u ledenoj vodi!“ izjavio je kasnije glumac.

Pročitajte i ovo: ON JE SAM IZABRAO! Nedeljama je dolazio kod komšije tražeći novi dom.

Glumica Dženifer Lorens, je dodala i svoju verziju događaja. „Dok je Leonardo izvlačio prvog psa, i kada su skoro stigli do obale, odjednom je u vodu uskočio i drugi!“ Leonardo priča da je jedan pas sve vreme lizao svog prijatelja dok su pokušavali da se izvuku iz ledene vode.

Leonardo Dikaprio spasao pse

Pročitajte i ovo: BEZ MILOSTI – Kako završavaju vrhunski trkački konji?

Slavni glumac je bio šokiran reakcijom svojih ljubimaca i veoma zabrinut jer Džek i Džil nisu naviknuti na tako hladnu vodu jer žive u Južnoj Kaliforniji gde je voda mnogo toplija. Ova poseta snimanju se dobro završila. Psi su se oporavili i vratili svom domu gde žive sa još jednim drugarom. Oba psa je Dikaprio udomio 2020. godine.

Leonardo Dikaprio spasao pse

Inače, ovo nije prvi put da je slavni glumac uskočio u vodu kako bi spasao nečiji život. 2019. godine objavljeno je da je Dikaprio spasao čoveka koji je pao sa jahte u more u blizini St. Bartsa.

Izvor:  people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEZ MILOSTI – Kako završavaju vrhunski trkački konji?
Sledeći tekstMAMA NIJE ODUSTALA – Kujica sa slomljenom nogom 3,5 kilometra vodila spasioce do svojih beba!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime