Naslovna VESTI PSI LJUBAV, HRABROST I NADA! – Nepoznati mladić spasao psa iz reke!

LJUBAV, HRABROST I NADA! – Nepoznati mladić spasao psa iz reke!

0
Bobsi i Anemarija

Mostarka Anamarija i njen pas Bebsi doživeli su nezgodu tokom jedne od redovnih šetnji. Bebsina želja da uleti u reku Radobolju, pretvorila se u pravu dramu. Ali, ljubav, hrabrost i nada su pobedili.

Bobsi i Anemarija

Prema izvještajima, Anamarija je šetala sa svojim psom Bebsijem pored rijeke Radobolje, kada je Bebsi ušao u rijeku kako bi se malo rashladio. Međutim, u jednom trenutku struja je postala prejaka, povukla ga je i pas je u sekundi nestao. Ana je bila očajna i uplašena, pogotovo jer je imala problema s sluhom. Nije čula svog psa kako laje, a nije ga mogla pronaći u reci.

Pročitajte i ovo: SVE ŠTO IM TREBA JE LJUBAV! – Belin život se promenio u sekundi.

Dok je Anamarija tražila psa u suzama, naišao je mladić koji se zove Antonio. Antonio se priključio u potrazi za psom. On je tražio Bebsija duže od dva sata, i uspeo da ga pronađe nakon što ovaj se uhvatio za obalu. Bez razmišljanja, Antonio je skočio u reku i izvukao psa na sigurno.

Bobsi i Anemarija

Hrabrost i predanost koju je pokazao nepoznati mladić u spasavanju Bebsija je primer za sve nas. Bez obzira na to jesmo li ljubitelji životinja ili ne, svi možemo naučiti nešto iz ovakvih priča. Pre svega, da nikada ne treba prestati vjerovati u dobre ljude i da uvijek postoji nada.

Pročitajte i ovo: SPASILAC DO SAMOG KRAJA! – Ovaj pas je pokazao šta znači biti prijatelj.

Za Anamariju, Bebsijev nestanak je bio veliki šok, ali na kraju je završio sretno i sa sigurnim povratkom voljenog psa. Ova priča nas podseća na to da uvek moramo biti oprezni i pažljivi kada su u pitanju naši ljubimci.

Priča o Anamariji i njenom psu Bebsiju je priča o ljubavi, hrabrosti i nadi.

Izvor: srebrenickaprica.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVE ŠTO IM TREBA JE LJUBAV! – Belin život se promenio u sekundi.
Sledeći tekstZAUVEK ZAHVALAN! – Ponovni susret čoveka i psa spasioca.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime