Naslovna VESTI PSI ZAUVEK ZAHVALAN! – Ponovni susret čoveka i psa spasioca.

ZAUVEK ZAHVALAN! – Ponovni susret čoveka i psa spasioca.

0
Čakli, pas heroj

Tokom spašavanja preživelih i povređenih u tragičnom zemljotresu koji je nedavno pogodio tursku, bili smo svedoci beskrajne hrabrosti i posvećenosti pasa tragača i spasilaca. Svaka priča o spasavanju je posebna ali Mehmet Čabuk će jednom psu biti zauvek zahvalan.

Čakli spasilac

Gospodin Čabuk je preživeo zahvaljujući psu po imenu Čakil koji ga je otkrio u ruševinama i pokazao put spasiocima. Mehmet je posle nesreće bio zahvalan za svaki dan koji je proveo živ i zdrav, a osećaj zahvalnosti Čakilu nikada nije nestao.

Pročitajte i ovo: SVE ŠTO IM TREBA JE LJUBAV! – Belin život se promenio u sekundi.

Mehmet je, pošto se oporavio želeo da se zahvali anđelu koji mu je spasao život. Dugo je tragao za Čakilom. Najzad je saznao gde se nalazi i dogovorio posetu. Njihov susret je bio poseban i emotivan. Čakil je odmah prepoznao Mehmeta i poleteo mu je u zagrljaj. Čovek nije mogao da sakrije suze presrećan što može da mu se zahvali za spasavanje života.

Mehmet i Čakli

“Čakil me je odmah prepoznao. Zagrlili smo se. Da nije bilo njega, nikad me ne bi pronašli ispod ruševina,” rekao je on.

Pročitajte i ovo: LJUBAV, HRABROST I NADA! – Nepoznati mladić spasao psa iz reke!

Mehmet se nekada plašio pasa i nije ih posebno voleo. Sada je uveren da su psi ne samo prijatelji, već i heroji koji neustrašivo štite i spašavaju ljudske živote. Čakil mu je otvorio srce i umesto straha, sada oseća samo ljubav i poštovanje prema psima. Cabuk nikada neće zaboraviti kako je Čakil bio njegov anđeo čuvar i zauvek će biti zahvalan za njegovo herojstvo.

Mehmet i njegovi spasioci

Ovo je priča o iskrenom prijateljstvu između psa i čoveka, o zahvalnosti, ljubavi i hrabrosti. Njihova veza je posebna i emotivna, a dokle god postoje takvi herojski psi kao što je Čakil, sigurni smo da će biti još mnogo takvih priča o hrabrim psima koji spasavaju živote.

Izvor: ilmiocaneleggenda.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV, HRABROST I NADA! – Nepoznati mladić spasao psa iz reke!
Sledeći tekstTUŽNO LICE POBEĐUJE! – Kako je jedan pas dobio skraćenje kazne.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime