Naslovna VESTI PSI DEČAK HEROJ: Pokazao da svet može biti bolje mesto ako se samo...

DEČAK HEROJ: Pokazao da svet može biti bolje mesto ako se samo malo trudimo.

0
Dečak heroj usvojio tri psa

Ovaj mališan je već neko vreme je želeo da ima psa, ali njegovi roditelji nisu bili spremni da mu ga kupe. Međutim, on je odlučio da to promeni. U trenutku je postao dečak heroj.

Dečak heroj usvojio tri psa

Jednog dana, Džekson je osetio kako mu srce otkucava brže kada je video da je konačno stigao u sklonište za životinje. Bio je toliko uzbuđen što će posetiti pse i nadao se da će usvojiti jednog. Kada su stigli, njegova majka ga je vodila kroz redove kaveza, a on je bio preplavljen emocijama. U očima mu se videla tuga, a srce mu je bilo ispunjeno nadom da će uspeti da nekoga spase.

Pročitajte i ovo: LJUBAV KOJA PREVAZILAZI SMRT: Mali pas moli za pomoć za spas prijatelja.

Bio je tužan što vidi toliko pasa koji čekaju da budu usvojeni, ali je bio i srećan što ima priliku da pomogne. Prošao je kroz redove kaveza i jedan pas ga je privukao. U jednom uglu kaveza, video je malenog psa. Bio je tako sladak i skromno je sedeo, kao da je čekao nekoga da ga usvoji. Džekson je znao da je to pas koji mu je suđen. Bio je tako srećan i uzbuđen kada su se obojica upoznali, a pas je odmah pokazao koliko je zahvalan.

Dečak heroj usvojio tri psa

Njegova majka je platila naknadu za usvajanje. Dok su se spremali da napuste sklonište, dečak je primetio dva psa koja su bila potpuno zapostavljena. Nisu imali nikoga ko bi se brinuo o njima, niko nije želeo da ih usvoji, a oni su jedva čekali nekoga da ih spase. Dečak je osetio neizmernu tugu, znao je da neće moći da ide kući bez njih.

Pročitajte i ovo: SAN JEDNE PULINKE: Upoznajte ovu maznu i strpljivu kujicu koja čeka ljubav svog života

Džekson je odlučio da iskoristi svoju ušteđevinu da bi spasio još dva psa. Bili su stariji i nisu privlačili pažnju drugih posetilaca, ali dečak ih je zavoleo čim ih je video. Bio je toliko srećan što će im dati dom i ljubav koju su zaslužili.

Dečak heroj usvojio tri psa

Kada su se vratili kući, dečak je upoznao svoje nove prijatelje sa porodicom. Bili su srećni što su dobili novi dom i bili su zahvalni dečaku što ih je spasao. Njegova majka se iznenadila i ponosno je zagrlila svog sina kada je shvatila šta je uradio. Džekson je bio srećan i zadovoljan znajući da je učinio nešto veliko i važno.

Sada su svi živeli zajedno kao srećna porodica. Džekson je naučio da ne treba da se gleda na starost i bolest kao prepreke za usvajanje, već kao priliku da se pomogne nekome ko to najviše zaslužuje. On je znao da je njegova odluka promenila živote tri psa, ali i njega samog.

Dečak heroj usvojio tri psa

I tako, mali dečak je postao heroj za tri psa, ali i inspiracija za sve nas. Naučimo iz njegovog primera da svet može biti bolje mesto ako se samo malo trudimo i budemo dobri jedni prema drugima i prema životinjama.

Izvor: YouTube Wonderbot Animals

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV KOJA PREVAZILAZI SMRT: Mali pas moli za pomoć za spas prijatelja.
Sledeći tekstDA LI MAČKE PERU ZUBE? Saveti za čuvanje zdravlja vašeg ljubimca i sprečavanje zdravstvenih problema

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime