Naslovna VESTI PSI LOLA SE VRAĆA KUĆI: Lola nakon 2 godine ponovo sa svojom porodicom!

LOLA SE VRAĆA KUĆI: Lola nakon 2 godine ponovo sa svojom porodicom!

0
Lola petface

Pas po imenu Lola nestala je 205. godine iz dvorišta porodične kuće! Taj trenutak je bio možda i najteži u životu njene porodice, jer su je udomili kao štene i nikada se nisu razdvojili od nje – ni na trenutak! Uprkos svim pokušajima i volji, nisu mogli da je pronađu.

SUSRET NAKON 4 GODINE: Ivana iz Beograda pronašla svog psa u Kraljevu! (VIDEO)

Skoro da su izgubili svaki tračak nade da će Lola ponovo biti sa njima, kada je jednog dana usledilo iznenađenje! Samo zahvaljujući činjenici da je pas bio čipovan, ljudi koji su je pronašli, ubrzo su kontaktirali njene vlasnike iz baze!

– Osobe koje su pronašle Lolu, učinile su sve, kako bi je vratilie kući! Došli su sa Lolom u ambulantu, očitali smo joj čip i dobili kontakt vlasnika. Onda smo ih pozvali i saopštili radosnu vest, prepričava veterinar jedne ambulante!

KENZO SE VRAĆA KUĆI: Ana pronašla izgubljenog psa, kog ste SVI šerovali!

Vlasnica je odmah, automobilom otišla po svoju izgubljenu ljubimicu, a deci nije želela da kaže ništa kako bi ih iznenadila! Kujica je iskočila iz auta i odmah počela da trči oko kuće, a deca koja su bila jako vezana uz nju, spontano su počela da plaču od sreće. 

– Čim je ušla u kuću, bacila se na pod, legla na leđa i čekala da je svi maze, kažu vlasnici koji nisu krili suze radosnice!

UŽIVAJTE U EMOTIVNIM MINUTIMA VIDEO SNIMKA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOva žena je usvojila psa Džejka da bi mu poslednje dane učinila LEPIM!
Sledeći tekstGrol je prošao preobražaj od ućebane grudvice do divnog psića

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime