Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Grol je prošao preobražaj od ućebane grudvice do divnog psića

Grol je prošao preobražaj od ućebane grudvice do divnog psića

0

Pre samo dve nedelje, Grol se nije video zbog količine ućebanog krzna na celom telu i licu, a na sve to je nažalost bio i izgladneo i pun crva.

Kada je tek stigao u prihvatilište, sve što je medicinsko osoblje moglo da uradi jeste da mu obrije deo oko stomaka i prepona jer mu je srčani ritam bio toliko ubrzan da su se plašilli da psić ne dobije srčani udar.

grol petface 1Crvi su već počeli da jedu Grolovu kožu, ali to nije bio najgori deo ove infestacije, već to što su progrizli deo njegovog lica i došli do sinusa. Međutim, veterinarski tim ovog prihvatilišta je dao sve od sebe da se to promeni i da Grol ponovo bude srećan i zdrav pas kakakv je oduvek trebalo da bude.

Pročitajte još: Napušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena za uvo

Zato, pogledajte ga sada. Da li možete da verujete da je to isti pas kao i ona nekada ućebana masa? Sada kada je Grol u potpunosti oslobođen suvišnog krzna i očišćen od crva i izlečen, dobio je i svu moguću ljubav, a iskreno ni ne deluje kao isti pas.

Grolu je potrebno još dosta vremena kako bi se oporavio u potpunosti i pred njim je dugačak put, a mi mu držimo palčeve.

Pročitajte još: FOOLEE objašnjava kako da uklonite ućebanu dlaku svoje mace

Kako se vašem ljubimcu ne bi desilo slično, potrebno je da redovno vodite računa o njegovoj dlaci, odnosno krznu. Zato su to FoOle furminatori za uklanjanje suvišne dlake, koji su posebno potrebni hipoalergenckim psima, tj. psima koji se ne linjaju. Iz tog razloga, njihova dlaka neprestano raste i lakše se upetljava.

grol petfaceFurminator FoOlee četke možete naći u tri veličine S, M i L i pogodne su za pse svih veličina i rasa, dok manje četke možete koristiti i za glodare i mačke. Uz ove četke nikako ne morate brinuti da će vaš ljubimac imati problema sa suvišnim dlakama i upetnjanim krznom.

Prethodni tekstLOLA SE VRAĆA KUĆI: Lola nakon 2 godine ponovo sa svojom porodicom!
Sledeći tekstISTRAŽIVANJE: Psi se povezuju sa ljudima KONTAKTOM OČIMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime