Naslovna VESTI PSI RIP, LUNA: Lovci kod Subotice ubili vlasničkog psa, Lunu!

RIP, LUNA: Lovci kod Subotice ubili vlasničkog psa, Lunu!

0
Lovci petface

– Dana 31. decembra 2017. godine, nešto posle 13h, na zaobilaznici kod marketa Rodić, bahati lovci su ubili Lunu, milu ženkicu škotskog ovčara, glasila je poruka koja nam je stigla u redakciju.

Branko, koji se obratio našoj redakciji i zamolio da objavimo vest, dodao je da su lovci pucali na jadnu životinju dok je u blizini bio automobil sa bračnim parom, sa dve bebe. S tim u vezi, subotičko udruženje „Anima“ takođe je izdalo saopštenje i javno se oprostilo od ubijene Lune.

MODRIČA: Dva šteneta UBIJENA iz vatrenog oružja, kuja teško ranjena!

– Luna je bila član porodice i nije nikad nikom ništa skrivila. Bila je baka. Imala je 10 godina. Luna je bila na ulici, jer je usled straha od petardi pobegla iz svog dvorišta. Njeni vlasnici su je tražili svuda po gradu. Kada je upucana, mirno je hodala pored puta želeći samo da se vrati kući. Bahati lovci su zaustavili automobil i ubili je iz puške, iz neposredne blizine, gledajući je u oči. Razneli su joj lobanju, napisali su u saopštenju.

Lovci petface

Kako su dodali volonteri ovog subotičkog Udruženja, svedoci su odmah obavestili i njih ali i policiju, što nam je u poruci potvrdio i Branko.

– Obavestili smo i čoveka čija je umiljata ženkica Lesi danas pobegla od kuće. Prijavili smo i policiji, koja je odmah krenula na mesto zločina, dodao je Branko.

POBEDA LJUBITELJA ŽIVOTINJA: Prvi lovac u Hrvatskoj koji je osuđen zbog pucanja na psa, Brika!

On, ali i svi koji žive u ovom gradu u ojvodini, ne mogu a da se ne pitaju – „da li je ovo ta mirna i sigurna Subotica, u kojoj grupa pijanih i naoružanih lovaca hara gradom i ubija pred građanima i decom“!

– U toku je identifikacija izvršioca. Beskrajno hvala dr Stevanov Slobodanu (veterinarska ambulanta Panvet) koji je ustao sa proslave Nove godine i ušao u ambulantu da izvrši obdukciju. Krvnici su se vozili u automobilu, golf 2, subotičkih registarskih oznaka, crvene boje. Ako bilo ko ima ikakvih informacija, neka javi, dodali su iz „Anime“.

Počivaj u miru, Luno. RIP.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDa li se vaš ljubimac češe više nego obično?
Sledeći tekstPRIMER I SRBIJI: I Poljska rekla NE PETARDAMA zarad zdravlja pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime