Naslovna VESTI PSI OVO LUDILO SE SVE VIŠE ŠIRI: Opada procenat vakcinisanih pasa, jer se...

OVO LUDILO SE SVE VIŠE ŠIRI: Opada procenat vakcinisanih pasa, jer se vlasnici plaše autizma!

0
ludilo se sve vise siri petface

Britansko veterinarsko udruženje napominje da je ovaj, specifičan problem o kojem ćemo govoriti u tekstu nastao u Americi. Oni napominju svojim građanima da ignorišu navode i novi trend među vlasnicima da ne vakcinišu pse. Naime, nastala je opšta pometnja u pojedinim zemljama, zbog toga što su vlasnici počeli da se plaše posledica vakcinisanja pasa, jer navodno izazivaju autizam.

Ovako nešto je postalo poznato u svetu ljudi, gde se oni plaše da se nakon vakcinacije ne pojave znaci autizma kod dece. Međutim, sada se cela priča prenela na vlasnike kućnih ljubimaca u Velikoj Britaniji koja se sve više širi i onda su uplašeni vlasnici potražili odgovor o tome da li je ovo moguće od Britanskog udruženja veterinara.

PROČITAJTE I:

TOPLA PRIČA: Kako je snaja uz pomoć psa spasila svoju svekrvu od tuge!

Kao što smo rekli, Britansko veterinarsko udruženje je napomenulo da je problem nastao u Americi i da se sada širi polako, ali su isto tako apelovali, da građani ne veruju takvim navodima.

ludilo se sve vise siri petface

Zbog ove glasine, da se pojavljuje autizam nakon vakcinisanja kod pasa, stopa vakcinisanih ljubimaca u Velikoj Britaniji znatno opada, što bi svakako moglo imati negativne posledice na zdravlje kućnih ljubimaca. O svemu ovome izveštavo je novinski sajt The Intellectualist i putem njega se ljudi mogu informisati o ovom fenomenu.

Ludilo se širi svetom!

Izvor: Index.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEŠTO NAJSLAĐE NA SVETU: Svi su mislili da će ga pomilovati po glavi, a onda je sve iznenadio! (VIDEO)
Sledeći tekstNe zna se kako je dospeo na krov, ali njegova reakcija kada je video spasioce RAZNEŽILA JE SVE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime