Naslovna VESTI PSI SUROVO MALTRETIRANJE! Ovaj mališa se sakrio u ćošak kako bi se sačuvao...

SUROVO MALTRETIRANJE! Ovaj mališa se sakrio u ćošak kako bi se sačuvao od OBESNE DECE

0
surovo maltretiranje

Kada deca nemaju pravilno vaspitanje u porodici i školi umeju da budu veoma okrutna kako prema svojim vršnjacima tako i prema životinjama. Kada se njihovo nasilje usmeri ka nemoćnim malim bićima kakošto su ulični štenci, to izaziva posebnu zabrinutost. Upravo je ova priča primer obesne deca koja su surovo maltretirali jedno štene.

surovo maltretiranje

Kada su volonteri iz jednog udruženja za zaštitu životinja Sidewalk Specials naišla na stravičnu scenu gde je grupa dece tuklo 4 štenca na ulici nisu mogli da veruju u takvu surovost. Jedno štene, kasnije je dobilo ime Marfi, ležalo je sklupčeno i drhteći u jednom ćošku u pokušaju da se sakrije i zaštiti od udaraca obesne dece.

Pročitajte i ovo: SPAVALA U CIPELI: Čovek pronašao napušteno štene i pružio mu sasvim novi život

surovo maltretiranje

Srećom, volonteri su stigli na vreme da sklone štence kojima je pretila okrutna smrt. Kada su nesrećnike doneli u prihvatilište, Marfi nije mogao da se smiri. Odmah je preplašeno otpuzao u prvi slobodan ćošak i nastavio da tužno i bolno plače. Marfi je bio prestravljen od ljudi jer nije shvatao zašto su ga tako tukli kada nije učinio ništa loše.

deca tukla štence

Pregledom je utvrđeno da nema povreda ali stres pod kojim je bio je bio stravičan. Bili su potrebni dani nežne i pažljive nege kako bi se smirio i povratio poverenje u spasioce. Kada se napokon oporavio, prebačen je u privremeni dom kako bi se prilagodio kućnim uslovima života, drugim ljudima i životinjama.

Pročitajte i ovo: BANJALUČANI POMOZITE! Ostavljenim bebama HITNO potrebna pomoć!

štene drhti od straha

Danas ućiva u društvu još dva psa, čestim maženjima i kupanjima koja prosto obožava. Spava u krevetu sa ljudima i svoje privremene domaćine prati na posao. Uskoro će biti pokrenuta akcija njegovog konačnog udomljavanja i nadamo se da će dobiti dom kakav zaslužuje.

Izvor: animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPAVALA U CIPELI: Čovek pronašao napušteno štene i pružio mu sasvim novi život
Sledeći tekstIZBAČENA POSLE 10 GODINA! Pronađena stara i bolesna, dobila je novi dom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime