Naslovna VESTI MAČKE ĐACI IZGLASALI: Peticija da se mačak Bleki vrati u školu – USPELA!

ĐACI IZGLASALI: Peticija da se mačak Bleki vrati u školu – USPELA!

0
Mačak Bleki petface

Mačak Bleki od danas je zvanično najvoljenija maca u Novom Sadu. Ako ne u celom, onda sigurno u muzičkoj školi “Isidor Bajić” 😉 Naime, nakon što je školski mačak Bleki odveden u prihvatilište u Šangaj, đaci muzičke škole “Isidor Bajić” iz Novog Sada pokrenuli su peticiju da se vrati!

Kako je za portal oradio.rs ispričala učenica koja je pokrenula peticiju, Katarina Gajinov, podrška stiže sa svih strana, a mačak će uskoro biti vraćen.

BRAVO, BRAVO: Sa svojom učiteljicom udomili preko 600 životinja!

– Mačku stvarno nije problem da bude sa nama, pa tu je već tri meseca i učenici ga baš vole, rekla je Katarina i dodala da će za najviše dve nedelje zajedno sa direktorkom otići po mačka, a do tada će na školskom parlamentu predložiti da svi koji su do sada podržali ovu ideju izdvoje po 10 ili 20 dinara za mačiju hranu.

Mačak Bleki petface

– Hrana do sada stvarno nikada nije bila problem. Uvek ga je neko hranio, ili mi učenici ili neko od profesora, ali ćemo se sada potruditi i da prikupimo novac kako bismo mogli da kupimo više hrane, objasnila je učenica.

KRAGUJEVAC: Direktor škole, Aleksandar, godišnje spasi 30 napuštenih pasa!

Mačak Bleki se trenutno nalazi u prihvatilištu, ali ne još dugo. Kako je objasnio šef prihvatilišta, Đorđe Plavšić, on je tu dospeo po prijavi čoveka iz obezbeđenja, koji je rekao da je mačak napao profesora.

– Potrebno je da se mačak čipuje i kastrira kako bi ušao u legalne tokove. Nakon toga se daje na usvajanje, ili se vraća u školu, sve zavisi od toga ko ga bude želeo, izjavio je Plavšić.

BRAVO, ĐACI!

Izvor, Foto: O radio

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVETSKI DAN PROTIV KRZNA: Za Srbiju bez krzna!
Sledeći tekstUpoznajte Nano, najmanje mače koje je ikada spaseno

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime