Naslovna VESTI MAČKE PRAVA ENIGMA: mačak se posle 3 godine vratio kući, a nakon toga...

PRAVA ENIGMA: mačak se posle 3 godine vratio kući, a nakon toga je ponovo nestao

0
mačak se posle 3 godine vratio kući petface

Ovih dana kao glavna tema, među meštanima sela Ugrinovci, našao se jedan mačak. Kao što i sami pretpostavljate, razlog tome sigurno mora biti poseban. Ovaj mačak se posle 3 godine vratio kući, a nakon toga je ponovo neobjašnjivo nestao. Ovoga puta je on sa sobom poveo i celu mačiju ekipu iz komšiluka.

Vlasnica ovog neobičnog mačka je gospođa Nada Milanović, učiteljica u penziji. Njen mezimac je nestao pre više od 3 godine, a uprkos akcijama traženja, koje su od tada preduzimali ukućani, on se neobjašnjivo pojavio sam od sebe.

Ne moramo ni da vam kažemo koliko je bilo oduševljenje svih ukućana kada se mačak posle 3 godine vratio kući. On je doduše, bio malo nesiguran i nepoverljiv, ali to ga nije sprečilo da ušeta u kuću i da se smesti na mesto na kome je i uobičajeno boravio.

Ovo selo se inače može pohvaliti velikim brojem mačaka, budući da se nalazi tik do Ibarske magistrale, gde ljudi neretko ostavljaju tek rođene mačiće.

Sama priča je već neubičajena, ali ona tek sada poprima obrise misterije. Naime, nakon što je neko vreme vreme proveo sa svojim ukućanima, mačak je ponovo nestao. Ali ovoga puta ne sam. Gospođa Milanović je sa tim u vezi rekla:
Proletos je mačak, koji ima pet godina, ponovo nestao, ali sa njim i sve mačke iz okruženja i niko ne zna šta se dogodilo.

Svoje viđenje ove misterije dao je za agenciju Beta dao je i veterinar Rade Jevremović:

– Moguće je da je mačka neko uzeo pre tri godine i da je uspeo da se vrati kući a zašto je ponovo otišao i odveo mačke ne mogu da objasnim.

Ni mi ne možemo sa sigurnošću da pretpostavimo šta se dogodilo, ali verujemo da je mačak koji vratio posle 3 godine, to vreme proveo na nekom suuuupeeer mestu koje je sada odlučio da podeli sa svojim drugarima iz kraja.

Izvor: Beta 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI SU PROSTO SAVRŠENI: psi sa jedinstvenim krznom plene svojim izgledom
Sledeći tekstBRAVO, BRAVO: Kostarika najavila zatvaranje svojih zoo vrtova!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime