Naslovna VESTI MAČKE KAKVA KOORDINACIJA POKRETA: mače koje igra nikoga ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO)

KAKVA KOORDINACIJA POKRETA: mače koje igra nikoga ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO)

0
mače koje igra petface

Mace rade rade dosta stvari, ali rekli biste da im ples nije na listi prioriteta. Da budemo sasvim iskreni, i mi bismo isto to rekli da nismo odledali ovaj video. Predstavljamo vam mače koje igra i to na način na koji bi mu mnogi pozavideli.

mače koje igra petface

Pesma „Uptown Funk“ koju izvode Bruno Mars i Mark Ronson sa neverovatnih 900 miliona pregleda definitvno je obeležila ovu godinu. Ne sumnjamo da se većina među vama njiše uz taktove ove numere kad god se začuje u pozadini. Isto tako, verujemo da ovaj hit većina pevuši svakodnevno, jer je već i vrapci na grani znaju.

A sada znamo da ovu pesmu zna i jedno mače. I ne samo da je zna, nego ovo mače igra uz nju toliko usaglašenim pokretima da je to prosto neverovatno.

mače koje igra petface

Reč je o mačetu Viniju koje je dok izvodi ovaj ples, usnimio njen vlasnik i video naravno postavio na You Tube kako bi ceo svet mogao da vidi kako maleno mače izvodi svoj ples.

Ne znamo da li će ovaj video po broju pregleda dostići popularnost originalne pesme, ali ono što defitivno znamo je da ćete zaigrati zajedno sa Vinijem.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPrvi put sa psom na letovanje – automobilom!
Sledeći tekstPas koji plače u azilu je nešto najtužnije što ćete danas videti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime