Naslovna VESTI MAČKE PA OVO JE PREDIVNO: Zavirite u prvi mačiji kafić otvoren u Zagrebu!

PA OVO JE PREDIVNO: Zavirite u prvi mačiji kafić otvoren u Zagrebu!

0
mačiji kafić petface

Zagreb je i zvanično dobio svoj prvi mačiji kafić! Kako smo i mi najavili otvaranje ovog fenomenalnog kocepta, želeli smo da bar virtuelno zavirimo u njega – dok naravno ne odemo i uživo srknemo kaficu uz prepoznatljiv „leprrrr“.

MI IDEEEEMO: PRVI “Cat café” u našem komšiluku!

U prvom „Cat Caffe“-u u našem komšiluku svoj espreso ćete popiti u društvu maca – Flaritza, Frieda, Poussey, Crazy Eyes, Big Boo, Nicky i Taystee – sedam veličanstvenih mačjih devojčica.

mačiji kafić petface

Iako je prvobitna ideja vlasnika, Maje Mudrovčić Garvan i njenog supruga Domagoja, bila da mace iz „Cat Caffe“-a pronađu svoje nove i trajne vlasnike, postoje zakonske prepreke za tu proceduru, pa su ove mace trajno udomljene, a gosti mogu da uživaju u njihovom društvu privremeno.

Kao što smo mogli da se uverimo, sve je ovde osmišljeno do poslednjeg detalja i podređeno četvoronožnim čupavim lepoticama! Tu su grebalice, penjalice, alii nameštaj kako bi ove lepotice mogle uživati sve vreme.

mačiji kafić petface

Na meniju se nalazi popularni „Mačkito“, kraft piva, mačiji ledeni čaj, razne kafe, čajevi, sokovi…

Zašto na ovom mestu jasno stoji natpis – ZABRANJENO ZA PSE?!

Iako im je radno vreme od 8h do 23h, preporuka je da se sto rezerviše, jer je ovaj mačiji kafić za vrlo kratko vreme postao „must have“ mesto za popiti kafu u toku dana!

mačiji kafić petface

– Prvi radni dan napokon je iza nas. Nadam se da su svi zadovoljni jednako kao i mi. Puno vam svima od srca hvala, jer bolji prvi dan nismo mogli ni zamisliti. Pravila ponašanja nisu ovdje iz neke fore. Ona su prava pravila kojih očekujemo da će se pridržavati, jer će u suprotnom biti zamoljeni da odu. Jutro nakon velikog booma, atmosfera u „Cat Caffe“-u je maksimalni chill. Mace koje ne spavaju, lijeno se šeću prostorom, gosti u miru piju kavu, a konobari su se vratili starim navikama poput disanja, rekla je kroz šalu vlasnica kafića!

mačiji kafić petface

Sada prošetajte sa nama kroz ovaj preeeedivni kafić. Bravo ljudi, nadamo se da i mi stižemo uskoro 😉

mačiji kafić petfaceFotografije: Lidija Šeatović za MLZ

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNA SLIKA IZ NIŠA: Konj se od umora srušio nasred ulice!
Sledeći tekstMlade haskice napuštene u parku, sa igračkama i tužnom porukom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime