Naslovna VESTI MAČKE MOLIM VAS, PRESTANITE DA JE HRANITE!!!– Apel jedne vlasnice mačke

MOLIM VAS, PRESTANITE DA JE HRANITE!!!– Apel jedne vlasnice mačke

0
prestanite da je hranite

Ovako je Šina Vilson, vlasnica britanske kratkodlake mačke Iris zamolila svoje komšije da prestanu da hrane njenu ljubimicu. Iris je postala toliko debela da više ne može da prođe kroz vratanca kroz koja ulazi i izlazi iz kuće!

Gospođa Vilson i njena draga Iris žive u Ekmoutu. Pošto je primetila da se njena mačka goji počela je da joj daje specijalnu hranu kako bi joj težinu povratila na normalnu meru. Daje joj hranu sa smanjenim količinama masti i kalorija. Iako je to za Iris predstavljalo strogu dijetu ona je i dalje dobijala na težini.

apel vlasnice mačke

SVI U ČUDU: Mačak sa 28 kilograma došao u sklonište i zasenio sve!

„Iris je ogromna – ona je velika devojčica!“ – opisuje gospođa Vilson svoju ljubimicu koja je teška gotovo 8 kilograma. U oglasu koji je objavila je rekla da je tokom ograničenja kretanja zbog koronavirusa shvatila da Iris neko drugi dodatno hrani. Mačka je nešto slabije jela kod kuće ali je neprestano dobijala na težini. Gospođa Vilskon, već očajna kaže: „Ona postaje sve veća i veća!“

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Za razliku od mnogih drugih mačaka Iris ne voli da stalno boravi u zatvorenom. Ukoliko joj nije omogućen izlazak iz kuće postaje depresivna i nervozna. Ali to znači i dodatnu hranu za ovu debeljucu. Da je vrag odneo šalu, gospođa Vilson je shvatila kada je videla da njena Iris više ne može da se provuče kroz svoja vratanca. Zbog toga je obavestila komšije: „Ukoliko volite debelu Iris koja se pretvara da je gladna i zanemarena STOP HRANI!“

prestanite da je hranite

“Lepa, zdrava i debela mačka” – NE, NIKAKO!

Iris ima i druge zdravstvene probleme i potrebna joj je hirurška intervencija. Međutim, veterinari ne žele da je operišu dok ne smrša. Njoj je izgleda svejedno kako izgleda – samo da ima nešto da gricka. Gospođa Vilson je veoma zabrinuta i želi da joj omogući dug život. Za ljubimicu kaže: Ona je pomalo diva i voli da bude u centru pažnje. Jedino je njoj dopušteno da ulazi u naš krevet, a ona ostalim mačkama to nikako ne dozvoljava.“ Zaista diva, ali „malo“ deblja.

Izvor: metro.co.uk       Foto: APEX

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO ROKI – BRAVO LJUDI!!! Prohodao pas kome su amputirane prednje noge
Sledeći tekstPOLICIJA REAGOVALA – UHAPŠEN mučitelj pasa Č.P.!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime