Naslovna VESTI MAČKE DIVNOOOO: Mačka i medved najbolji su prijatelji!

DIVNOOOO: Mačka i medved najbolji su prijatelji!

0
Mačka i medved petface

Nedavno smo naišli na jedan nesvakidašnji par i doslovno smo se zaljubili. Oni nam pokazuju da prijateljstvo zaista ne poznaje granice. Kada shvatite o kome je reč i sami ćete biti iznenađeni. U pitanju su jedna prelepa crna mačka i medved.

Pročitajte još: VIDEO: Majmun i buldog – Pakun i Džejms – najbolji prijatelji!

Ovaj neobični dvojac mnogo vremena provodi zajedno. Oni se zajedno izležavaju na suncu i zajedno idu u lov. Ove njihove zajedničke aktivnosti uspevaju da nadomeste sve razlike koje među njima postoje.

Mačka i medved petface

Mačka i medved stanovnici su zoo vrta Folsom City koji se nalazi u Centralnoj Kaliforniji. Od kada su počeli da provode toliko vremena zajedno, oni su skrenuli veliku pažnju, kako posetilaca, tako i šire javnosti.

Pročitajte još: NAJBOLJI DRUGARI: Pas i kornjača se ne odvajaju nijednog trenutka!

Ovom medvedu nadenuto je neobično ime – Sekvoja. Verujemo da to ima veze sa njegovim gabaritima jer je u pitanju pravi džin koji teži pola tone. Divlja crna mačka nazvana je Mali medved. Oni čak imaju i zajednički ritual. Naime, kada zaposleni u ovom zoo – vrtu medvedu donesu obrok, mačka se istog trenutka pridružuje svom najboljem prijatelju, kako bi mu pomogla da pojede svu hranu. Ono što je još interesantno kada je u pitanju ovaj prijateljski par, je što se ova crna maca lepotica pojavila ni od kuda. Kada je jednom došla, više nije imala nameru da ide.

Pročitajte još: U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO: Mačka i gušter najbolji su prijatelji!

Mačka i medved petfaceČuvari su na početku izražavali veliku zabrinutost, što se ovako mala životinja nalazi pored ovolikog medveda. Ipak, svojim ponašanjem ovaj neobični par pokazao je da razloga za zabrinutost nema. Nama je sve jasno – kada se jednom povežeš sa nekim više nikada ne želiš da ga ostaviš. Zar ne?!

Šta vi kažete na ovaj neobični par?! Mi smo oduševljeni. 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstProteklog vikenda održana je akcija prikupljanja novca za jedini azil za konje u Srbiji!
Sledeći tekstSREĆAN KRAJ: Udomljena porodica slepih mačaka koju niko nije želeo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime