Naslovna VESTI MAČKE SREĆAN KRAJ: Udomljena porodica slepih mačaka koju niko nije želeo!

SREĆAN KRAJ: Udomljena porodica slepih mačaka koju niko nije želeo!

0
porodica slepih mačaka petface

Upoznajte porodicu slepih mačaka – najstarijeg brata Bluija i njegove sestre, Medou i Litl Viou. Nakon što ih jako dugo niko nije želeo, naišla je Ketrin Mango i ovim mališanima otvorila vrata svog doma, ali pre svega svog srca.

Pročitajte još: Slepi mačak po imenu Skuter verna je senka svoje nove vlasnice!

porodica slepih mačaka petfacePriča ove porodice slepih mačaka počinje još 2014. godine, kada su kao mladunci pronađeni u jednom skladištu u Dubaiju. Već tada oni su izgubili vid, zbog nelečenog mačijeg gripa koji su preležali kod prethodnog vlasnika. Nakon toga, smešteni su u jednom prihvatilištu. Volonteri koji tamo rade, bezupešno su pokušavali da im nađu dom. Zbog svog hendikepa, oni nisu baš idealni kandidati za udomljvanje. U jednom trenutku, mačak Blui je uspeo da pronađe udomitelje, ali kada je kod njih otišao toliko je patio i mjaukao za svojim sestrama da su njegovi novi ukućani morali da ga vrate u prihvatilište.

Pročitajte još: Slepi pas je udomljen zajedno sa svojom najboljom prijateljicom koja je brinula o njemu!

Na kraju, svo troje slepih mačića udomljeni su od strane jedne divne dame po imenu Ketrin Mango. O svom nesvakidašnjem iskustvu, ona svedoči sledećim rečima:

-Nisam imala nikakvo iskustvo kada je u pitanju život sa kućnim ljubimcima, kada sam pre nekoliko meseci udomila jedno mače. Nakon toga, kada sam videla ovo troje slepih mališana, toliko sam bila dirnuta da nisam mogla da podnesem da oni još jednu noć provedu u prihvatilištu ili nekoj veterinarskoj ustanovi.

porodica slepih mačaka petfacePrirodno, Ketrin je bila zabrinuta zog specifičnih zahteva ovih mačića:

Kada sam razmišljala o celoj situacijji, znala sam da će mi biti naporno i da će zahtevati mnogo prilagođavanja sa moje strane. Na kraju, ispalo je da uopšte nije bilo teško. Bilo je malo promena sa moje strane na početku, ali i oni su se pokazali kao veoma prilagodljivi.

Pročitajte još: TUŽNO: Makari je sada slepi pas, zahvaljujući svojim vlasnicima

porodica slepih mačaka petfaceSvoje viđenje života sa ovom porodicom slepih mačaka, Ketrin je zaključila sledećim rečima:

Slepi kućni ljubimci vide srcem.

Ova rečenica je toliko istinita i duboka, da mi zaista nemamo šta da dodamo.

Pogledajte i GALERIJU ovih lepotana:

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIVNOOOO: Mačka i medved najbolji su prijatelji!
Sledeći tekstHerbi je rođen sa moždanim problemima, a njegova želja za životom jača je svega!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime