Naslovna VESTI MAČKE NEVEROVATNO: mačka koristi wc šolju kao čovek ( VIDEO)

NEVEROVATNO: mačka koristi wc šolju kao čovek ( VIDEO)

1
mačka koristi wc šolju petface

Da mačka koristi wc šolju teško da bismo mogli da poverujemo. Odmah ćemo vam reći da smo se prevarili. Ne samo da je moguće, nego je zabeleženo i kamerama da uveri sve „neverne Tome“.

Do saznanja da mačka koristi wc šolju došlo je sasvim slučajno. Budući da svakoga od nas nervira kada neko ne pušta za sobom vodu u toaletu, to je bio slučaj i sa jednim gospodinom iz Kalifornije. Dobro, možda je to njega uznemiravalo više nego što je uobičajeno. S obzirim da se je ovakva situacija postala učestala, on je tako odlučio da tome mora stati na put.

Naravno, prvo je otvoreno ukućanima predočio svoj problem i zamolio ih da obrate malo više pažnje na svoje ponašanje. Ali ukućani su redom tvrdili da nemaju veze sa tim. I posle kućnog sastanka, ova neprijatna situacija se nastavila.

Sada je već čitava stvar postala sumnjiva. Ovom čoveku, naposletku je „pala“ na pamet jedna stvar. Naime, on je pomislio da je počinilac ovog „zlodela“ zapravo njegova mačka. Njega je ova ideja toliko zabavljala, da nije imao mira i da je morao da proveri čitavu ovu stvar. Sa tim u vezi, on je postavio kameru da „dežura“ umesto njega i strpljivo je čekao.

Na snimku se jasno vidi da, kada mačka uđe u toalet, ona skače na wc šolju. Potom se vrpolji neko vreme, kao da joj nešto ne odgovara. Potom se silazi, ali odmah nakon toga,ona se ponovo penje. Sada, kada se napokon udobno smestila, ona je sada na miru mogla da obavi ono zbog čega je došla. Na snimku se jasno čuje „žuborenje“.  Moramo da primetimo odsustvo finih manira, jer ona odlazi bez puštanja vode za sobom. J

Ovom čoveku je laknulo kada je utvrdio da je bio u pravu, a snimak je odmah podelio u online svetu. Ispod snimka je napisao da je posumnjao da je u pitanju mačka, ne samo po tome što su svi ukućani negirali odgovornost, već i zbog toga što je kutija sa posipom bila skoro čista. Pored toga, vlasnik je dodao da je sve ovo sama naučila.

Ne smemo ni da zamislimo koliko bi ova mačka tek bila sposobna da su je obučavali. A za sada bi bilo idealno, da je njeni ukućani nauče da uklanja svoje tragove.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstI kućni ljubimci vole da se okreću za njima!
Sledeći tekstNOVOSTI: krzno mačke otkriva njen karakter!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime